Ma hivatalosan is összeköti az életét a tévés Várkonyi Andrea és a milliárdos Mészáros Lőrinc. Az elmúlt időszakban rengeteg találgatás látott napvilágot az esküvő időpontjáról és helyszínéről – számol be róla a Blikk.

Mészáros Lőrinc esküvője: elkezdődött a luxus-lagzi, az alcsútdobozi arborétumot bezárták, technikai okokra hivatkozva – fotó

A lap szerint Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjét Alcsútdobozon tartják.

Az alcsútdobozi arborétum bejárata le van zárva, biztonsági őrök védik. Az arborétum honlapján közben azt írják a zárás okaként, hogy:

technikai okok/ forgatás miatt vannak zárva.

Folyamatosan érkeznek az autók már a kora délelőtti órákban. Kezdetben valószínűleg a szervezésben, az esküvővel kapcsolatos munkálatokban résztvevők jöhettek, aztán megindult a luxusautók áradata, a Mercedes, Audik már egész valószínű, hogy a vendégeket szállították.

Klasszikus zene hallatszódott ki délelőtt fél tizenegy körül az arborétum belsejéből, talán hangpróba volt. Biztonsági őrök folyamatosan járőröznek az arborétum bejárata körül.

Tavasszal robbant a bomba, hogy eljegyezték Várkonyi Andreát. A vőlegény Mészáros Lőrinc lett amit később a gyűrűvel lebukott Andrea is elismert. Kapcsolatukat igyekeznek nem a nyilvánosság előtt megélni, emiatt is kaphatott szárnyra rengeteg találgatás velük kapcsolatban. Az üzletember pedig szemmel láthatóan egészséges életmódot kezdett élni, erősen lefogyott az utóbbi időben. 

Képek a BLIKK oldalán láthatók.

Forrás: Blikk

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ma mesélte valaki, aki egy illusztris vendégeket fuvarozó cég vezetője, hogy ma hozták Magyarországra Rod Stewartot az esküvőre. Hát, remélem lesznek erről is hírek, mert akkor hiszem el ha más is megerősíti. Azért minimum ennyi kijár az álompárnak, akiknek az egymás iránt érzett szerelme felülmúl minden eddigit a világtörténelemben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@nemkati: ez nem kacsa , be is tanulta a nótájukat ...rácsos kapu rácsos ablak ...az lesz
nemkati
@ila51: Ekkora heted-hétországra szóló lakodalmat, és ilyen biztosítást még 0rbán Ráhelke se kapott. El is lopták a telefonját. A Lőrincét talán nem lopják el.
magyar1
Tudomásom szerint arborétumba nem lehet autóval bemenni.
Na ugye milyen jó a kapitalizmus? A rendszerváltás elején nem egykulcsos szja volt, kinevelték a milliárdosokat utána meg bevezették az "igazságos" adót és az utcaseprőnek annyi adót kell fizetni mint az általa befizetett állami megrendelésekből gazdagodó milliárdosoknak.
evacica
Tiszta röhej ez nagy cirkusz elvált emberek félnőt gyerekek és éppen már nem tinédzser korban lévő ara és vőlegény! Na ez az intelligencia hiány, mikkor a senki felkapaszkodott a haver hátán az uborkafára!
nemkati
- Eladó a menyasszony!
- Már megvettem! (Mészáros)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.