Felvillantak a karakterek közötti különbségek az RTL Klub előválasztási vitáján – számolt be a 444.hu.

Dobrev Klárát kóstolgatták ellenzéki riválisai – ilyen volt a miniszterelnök-jelölti vita

Az összefoglaló szerint a legkevesebbet talán Dobrev Klára mutatta, de ez nem feltétlenül az ő hibája volt, hanem a helyzetből következett, mivel az előválasztás feltételezett listavezetőjeként Márki-Zay és Fekete-Győr végig őt kóstolgatták, így az energiája nagy részét a reagálás kötötte le. Profin dobta be vesszőparipáját, a kétharmados törvények felesekkel történő, igen kétségesnek tűnő megsemmisítését.

Jakab egyáltalán nem támadta Dobrevet, és Karácsony sem, de ez nem meglepő, hiszen ő a nagy kiegyensúlyozó figurájával kampányol. A vita egyik legerősebbje ezúttal Márki-Zay Péter volt, aki jól osztotta be az idejét és végig ügyesen tolta a való életbeli dolgokhoz jól értő, gyakorlott vállalati vezető-szakértő figuráját. 

Fekete-Győr András érezhetően a fiatal közönségnek játszott, harapós volt, de nem ellenszenvesen agresszív és végig markánsan jelezte, hogy a Momentum a gyurcsányizmus ellenében jött létre, de most együtt kell dolgozniuk.

Jakab Péter úgy kezdett, mint akit a kezdő gongszó előtt ütöttek ki az öltözőben, majd életre kelt némileg, de önmagához képest így is kilúgozott hatást keltett. Karácsony esetében feltűnő volt, hogy a szándékosan nem konfrontatív imidzse ellenére végül markánsan szembefordult a zűrös zuglói MSZP-s jelölt Tóth Csabával.

Forrás: 444.hu

Fotó: rtl.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Úgy tűnik, szükség lesz itt még Orbánra 8-10 évig!
Nincs alkalmas, karizmatikus, országirányításra képes ellenzéki vezető a láthatáron sem...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Úgy tűnik, szükség lesz itt még Orbánra 8-10 évig!
Nincs alkalmas, karizmatikus, országirányításra képes ellenzéki vezető a láthatáron sem...!
csak úgy....
@verőce21: csak a nagyon hülyék és a töle (a rendszerétöl) függök értékelik túl orbán képességeit!
kereső
@verőce21: Az a Ti nagy bajotok, hogy VAN! Lehet, hogy nem egy személy- hanem mindjárt 5! Mi szüksége lenne a demokráciának, a demokrácia helyreállitásának, még egy orbánra?
verőce21
@kereső: Nem 5 kell...! Egy kell...de az olyan legyen, aki alkalmas.
Jelenleg csak Orbán ilyen. Nagy dolgok, csak erős központi hatalomban történetek mindig a történelemben.
csak úgy....
@verőce21: lásd hitler,sztalin,rákosi! :) márki-zay kenterbe vágja orbánt minden szempontól! -persze ezt te nem mered észrevenni...
kereső
@verőce21: Orbán tényleg alkalmas. Sok-sok mindenre/ csalással , hazugsággal megszerezni a hatalmat, törvényesitetten kifosztani az országot, istent játszani, becsapni- hülyének nézni az embereket, főleg a saját választóit,uralkodni és nem szolgálni, egyeduralmat felépiteni, pártállamot létrehozni- igen mindebben nagyon "sikeres". Momentán viszont kormányzáshoz nem, egy ország felemelkedését, a jog előtti egyenlőséget, az információhoz való szabad hozzáférést=sajtószabadság, az egyenlő bánásmódot nem. Köszönöm, de ebből nem kérek- ha, ilyent kivántok az ellenzéknek is.Egy ilyen "vezérürüt".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.