A miniszterelnöki bejelentés után elindult a találgatás, hogy milyen "kitett lábakat" kell megugornia azoknak, akik élni kívánnak a lehetőséggel és vissza akarják kapni a 600. 000 millió visszatérítésre szánt magyar forint rájuk eső részét. Tállai András szerdán tiszta vizet öntött abba a bizonyos pohárba.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A többi adózó pedig fizetheti a Fidesz választási baksisait.
A felvett pénzt pedig a családok, nyuggerek és hasonlók majd a boltokban adják vissza. A nekik befizetőkkel együtt. A 25 év alattiak rohannak a bankokba, hogy nyugdíjszámlát nyissanak az így kapott pénzből, ugye?!?!
Mert ez hitel, amit az Orbán felvett. A nép törlesztésének kontójára. Ő (és a Mészáros) biztos nem fog egy fillért se befizetni erre a célra. Ez nem megtermelt jövedelem, ezért valahogy vissza kell szedni a néptől. De a haszonélvezők majd vehetnek új autót, mehetnek nyaralni és csak elfogy majd ez a pénzük is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.