Az a helyzet, amikor egy verseny két résztvevője futás közben egyeztet arról, hogy azzal segítik egymást a célba, hogy felrúgják menet közben a harmadikat, számomra egy inkorrekt állapot. Elkövetői pedig morális nullák. Ugyanakkor mégis köszönetet mondhatunk a Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter alkotta párosnak. Mert jelentős mértékben segítik a tisztánlátást az ellenzékkel kapcsolatban. Az egyik ilyen pont az, hogy az említett urak szemében a választói akarat csak addig számít, amíg annak segítségével ők egy zsírosabb hatalmi konchoz, bársonyosabb székhez juthatnak. De érdemes egy pillanatig elidőzni azon is, hogy szerintük ki az ő valódi ellenfelük. Nem abból a szempontból, hogy Dobrev Klára nőből van, hanem hogy a DK-t és nem a Fideszt képviseli. Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter számára tehát nem a Fidesz, hanem a DK tűnik a valósabb ellenfélnek. S mert ezzel Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter esetleg éppen a társadalom utolsó optimizmus-tartalékát égeti ki,...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Van benne igazság! Arról volt szó, hogy a választók döntenek. Arról nem beszélve, hogy ez nem a parlamenti választás, ahol visszalépnek egymás javára, hanem egy választói döntés, ki induljon majd 2022-ben. Ez még csúnyán visszaüthet! Úgy mellékesen játék közben nem illik változtatni a szabályokon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@division: Gyakorlatilag újraépült a klientúrarendszer. Ha ennek az ellenkezőjét mondod, akkor vagy nem itt élsz, vagy vakon és süketen teszed. Anno a Kádfár-rendszerben is hasonló helyzet volt. Megjegyzem: a jelen politikai elit azon része, amely ott tanult az komcsizik leghangosabban (pl. Kövér). De elfogadom, ha Te mondod, hogy ez a személyiségtorzult söpredék nem vitte egész életében semmire, elvégre nem nyaltak... Különben meg nagyon is. A Bibó a pártkáderek utánpótlási nyalonccsapatát képezte. Akiket nem egy alkalommal a szülőkre való tekintettel mostak ki, és kaptak egyáltalán diplomát.
Aki Én
@fergeteg: ...nem viccelek, ijesztően buta vagy :(
Istenakinincsen
@Németh István: Te miről beszélsz???Amit leírtál az a fideSS...vagy nem így akartad?
Istenakinincsen
A kép már tiszta azok számára akik levették a rózsaszínű szemüveget és a szemellenzőt.
Olvass Pista!
Jó írást találtam,érdemes elolvasni(nem hosszú).
www.lelekpalya.hu/cikkek/lelekudito/az-osszefogasban-ero-es-szeretet-rejlik/
Vallás,menyország és pokol nélkül is érthető és aktuális.
Van egy nagy fazeka az országunknak.Körbeülik az elhízott luxuséletet élő aktuális politikusok(és a slepp...strómanok,vállalkozók,stb)Náluk van a nagy merőkanál,amivel egymást etetik.
Az ország dolgozó lesoványodott polgárainál is van egy nagy merőkanál amivel a fazekat rakják.Plusz még van amit külföldi hitelből rak be az aktuális uralkodó.(azt is a soványtól fogják behajtani).
Jól van ez így???
Istenakinincsen
@Németh István: Bródy János elénekelte neked egy dalban...hátha így megérted.
www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0
Rockxy
ezek má annyi szart egymásra kentek, hogy soha nem másznak ki belőle.
de maradjanak is benne, oda valók mind.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.