Az a helyzet, amikor egy verseny két résztvevője futás közben egyeztet arról, hogy azzal segítik egymást a célba, hogy felrúgják menet közben a harmadikat, számomra egy inkorrekt állapot. Elkövetői pedig morális nullák. Ugyanakkor mégis köszönetet mondhatunk a Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter alkotta párosnak. Mert jelentős mértékben segítik a tisztánlátást az ellenzékkel kapcsolatban. Az egyik ilyen pont az, hogy az említett urak szemében a választói akarat csak addig számít, amíg annak segítségével ők egy zsírosabb hatalmi konchoz, bársonyosabb székhez juthatnak. De érdemes egy pillanatig elidőzni azon is, hogy szerintük ki az ő valódi ellenfelük. Nem abból a szempontból, hogy Dobrev Klára nőből van, hanem hogy a DK-t és nem a Fideszt képviseli. Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter számára tehát nem a Fidesz, hanem a DK tűnik a valósabb ellenfélnek. S mert ezzel Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter esetleg éppen a társadalom utolsó optimizmus-tartalékát égeti ki,...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Van benne igazság! Arról volt szó, hogy a választók döntenek. Arról nem beszélve, hogy ez nem a parlamenti választás, ahol visszalépnek egymás javára, hanem egy választói döntés, ki induljon majd 2022-ben. Ez még csúnyán visszaüthet! Úgy mellékesen játék közben nem illik változtatni a szabályokon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Van benne igazság! Arról volt szó, hogy a választók döntenek. Arról nem beszélve, hogy ez nem a parlamenti választás, ahol visszalépnek egymás javára, hanem egy választói döntés, ki induljon majd 2022-ben. Ez még csúnyán visszaüthet! Úgy mellékesen játék közben nem illik változtatni a szabályokon!
telegdilaci
Sajnos ilyenek az aljas sunyi gerinctelen pondrók,ez nem összefogás ez kártékonykodás mind ketten elárulták az összefogást,ami a Fidesz Maffia kormány leváltására jött létre! hiteltelenné tették magukat,ilyen hozzá állással elvesztették a választók,bizalmát,még több mint fél év van a választásokig az sem biztos hogy nyerni fognak,de már a koncon marakodnak!
fergeteg
Ezek mind ellopnák az ország vagyonát.
Amit a FIDESZ kormány felelős kormányzással felépített.
Pálinkás Pál
a biciklis buzit a város éléről is el kell tüntetni..a másik meg nem tényező...
csipetke
@GeoCravker: 10:34 Pont nekik,hármuknak kéne összefogniuk,(Dobrev,Karácsony,és MZP), máskülönben a nyakunkon marad a fidesz.
@fergeteg: 10:56 A fidesz már ellopott mindent,amit lehetett, --a fél Balaton lölő,és a nemzeti töklámpás vejkó nevén van,szétcseszték a Velencei tavat,százmilliárdokat toltak fideszes alapítványokba, a bandájukat beültették milliós fizetésekkel ilyen-olyan alapítványokba,tönkrevágták az oktatást,az egészségügyet. Most azt nyilatkozták,hogy Pesten akkor lesz fudan,ha a pestiek is akarják.Ehhez képest már van fudan alapítvány,amibe beletoltak 14 milliárdot,és beültették a saját embereiket a kuratóriumba milliós fizetésekért,amit már kapnak,de fudan még a kanyarba sincs. Na ez a fidesz.Szerinted maradt még itt ellopnivaló?Ja,és a fidesz meg a felelős kormányzás...Na ne röhögtess. Ez nem kormányzás,hanem kétségbeesett kapálózás a hatalmuk megtartásáért.
Peller Anikó
@förgeteg: Az ország vagyonát a fidesz kormányzat már felelős kormányzással ellopta te marha. Ennyire hülye seggfej már ember nem lehet és már rég a hiteleket lopják te vadbarom. Nagyon trágya munkád van ha ilyen baromságokat kell írogatnod.
Németh István
A kép nem csak egyszerűen sajnálatos, hanem megdöbbentő! Az közöny a balliberális diktátumot akaró moslékok részéről, hogy nem a népben, a polgárok érdekeinek megfelelően gondolkoznak, hanem csak és kizárólag a maguk önző hatalomvágyait akarják kielégíteni! Azon marakodnak már most, ami nem biztosított a számukra és HISZEM, hogy NEM IS LESZ! Az ország kiraboltatása a nép, a polgárok szándékos elszegényítése, a munkalehetőségek, az egészségügy, az oktatás, a kultúra lebontása - majd a hibákra történő békés tüntetés; véres ember és családgyilkos szétverése, a fenyegetések dömpingje e népnek, NEMZET POLGÁRAINAK soha nem lesz választott célja! A liberál-diktátoroknak el kell tűnnie!!
solidedge
Magyarországon a politikai kultúra a béka segge alatt volt mindig. Aki azt gondolja, hogy kormányváltás után eljön a kánaán nagyot téved. Tény, hogy a felcsúti félművelt pszichopata minden eddigi förtelmen túltett, lesz némi közeledés a demokrácia és Európa felé kormányváltás esetén. De csodát senki se várjon. Egyrészt 2006-tól annyira eluralkodott a gyűlölet saját honfitársainkkal szemben, hogy ez sokáig alapvetően le fogja rontani közérzetünket. Másrészt rengeteg olyan probléma halmozódott fel, amit csak hosszú távon lehet kezelni. A jövőre nézve viszont van egy tanulság. Ki kellene képezni a szülész orvosokat, hogy szüléskor felismerjék az újszülöttben a politikusi hajlamot és azonnal el kellene tekerni a nyakát. Ezzel rengeteg bajtól mentenék meg az országot.
lusta
@Nessy: Különösen MZP mantrázik úton-útfélen, hogy Dobrevvel nem lehet nyerni. Miért is? Hárman vannak a második fordulóban, háromesélyes a meccs. Ha Dobrev nyer akkor a másik két vesztes is beáll a küzdőtéren felvértezve Dobrev mellett és kőkeményen kampányol mellette. MZP szavaiból kiderült, hogy ő bizony egy szalmaszálat sem fog Dobrev érdekében keresztbe tenni. Ennyit a hitelességéről. Meg az ellenzéki összefogásról. A Momentum már most jelezte, hogy a közös listás helyek negyede neki jár. Karácsony már a miniszterelnök-helyettesi széket is elígérte. Mindent elkövetnek, hogy az embereket egyszerűen elüldözzék az összefogás eszméje mellől. Meglepődve csalódtam a Jobbik hozzáálásában. Látszik, ők valóban összefogáspártiak. Lehet, hogy ezért támadják most oly' sokan Jakabot.
solidedge
Amit Karácsonyék tettek azt puccsnak hívják. Meg sem várják, hogy mi szavazók döntsük el a három ember közötti versengést. Karácsony most pont úgy viselkedik, mint Orbán. Én azt sem szeretném ezután, hogy ahol lakok ő legyen a postás.
kereső
@lusta: MZP nem tagja a koaliciónak, csak az előválasztáshoz csatlakozott.Igen ezért támadják Jakabot- nemtelenül. A Tanár úr nagyon tisztességesen viselkedett végig, és ezt most sem hagyja el.Ritka dolog egy politikusnak állónál.
namihami
Minek a választónak ellenség (Orbán), ha ilyen barátai vannak.
fergeteg
Peller Anikó !
Te kis idióta. Senki nem lop el semmit. Nem teszi a feje alá.
Az a teória a ti liberálbolsevista agyatokban bujkál.
Tőlünk nyugatabbra mernéd ezt hangoztatni. Megtudnád a sorsod te kis hülye.
Épül szépül az ország. Van munka jó a fizetés.
Csak az nem dolgozik aki nem akar.
Bezzeg a ti 1919-es programotok...
Gazella
Pontosan ezt latom en is..
Hanyinger kelto amitvez a ket faszi suttyorog Dobrev hata mogott
namihami
@fergeteg: 10.56:. Magyarország a megszerzett vagyon összeírásánál a tények szerint a Mészáros nevet viseli?
GeoCravker
@Nessy: Főleg nem illik változtatni háttéralkukkal és cél elérése helyett a többi versenyző kárára
GeoCravker
@fergeteg: Rövide hülyeség.
hosszabban merülj el a szegénységi küszöb vs. jövedelmek, illetve az inflációs hatások kérdéskörében.
Persze, ha Te egy stadion alagsorának csatornájában élsz, és most zsírosabb sz..r csorog a fejedre, akkor Neked épült (stadion), az ország és jobban élsz (zsírosabbat nyalsz)
GeoCravker
@csipetke: Valószínűleg ezért nem alakult meg egy választási párt. Mert abban az ilyen háttérmutyik sem mennének, és a pofázás helyett valós programmal kellene előállniuk. Azoknak is, akik csak decibelben értenek bármihez is. FGyA, MZP, KG, biztosan
GeoCravker
@solidedge: Karácsony elárulta a rá szavazókat,amikor otthagyta a fővárost a jelöltségért. Most elárulta azt a szövetséget, aminek a szekerére a nagyobb hatalom reményében fölcsimpaszkodott.
A postás egy bizalmi állás. Tényleg az se legyen. Kiírta magát gyakorlatilag mindenhonnan, ahol olyan dolgok jutnak szerephez, mint morál, becsület, szolidarítás,
division
@GeoCravker: Ezzel az ellenzéki "összefogással" a Fidesz nyugodtan dőlhet hátra, mondjon bárki is bármit. Az meg, hogy csak nyalva lehet jól élni ebben az országban nettó marhaság. Ezt azok hangoztatják főleg akik egész életükben nem vitték semmire.
verőce21
Jól jött ez az "előválasztósdi" a Fidesznek! Kiderült az ellenzékben mindenki alkalmatlan kormányzásra.

Ráadásul, az ellenzék maga se tudja, mit is képvisel...! És hála Istennek egymást is utálják! :)
GeoCravker
@division: Gyakorlatilag újraépült a klientúrarendszer. Ha ennek az ellenkezőjét mondod, akkor vagy nem itt élsz, vagy vakon és süketen teszed. Anno a Kádfár-rendszerben is hasonló helyzet volt. Megjegyzem: a jelen politikai elit azon része, amely ott tanult az komcsizik leghangosabban (pl. Kövér). De elfogadom, ha Te mondod, hogy ez a személyiségtorzult söpredék nem vitte egész életében semmire, elvégre nem nyaltak... Különben meg nagyon is. A Bibó a pártkáderek utánpótlási nyalonccsapatát képezte. Akiket nem egy alkalommal a szülőkre való tekintettel mostak ki, és kaptak egyáltalán diplomát.
Aki Én
@fergeteg: ...nem viccelek, ijesztően buta vagy :(
Istenakinincsen
@Németh István: Te miről beszélsz???Amit leírtál az a fideSS...vagy nem így akartad?
Istenakinincsen
A kép már tiszta azok számára akik levették a rózsaszínű szemüveget és a szemellenzőt.
Olvass Pista!
Jó írást találtam,érdemes elolvasni(nem hosszú).
www.lelekpalya.hu/cikkek/lelekudito/az-osszefogasban-ero-es-szeretet-rejlik/
Vallás,menyország és pokol nélkül is érthető és aktuális.
Van egy nagy fazeka az országunknak.Körbeülik az elhízott luxuséletet élő aktuális politikusok(és a slepp...strómanok,vállalkozók,stb)Náluk van a nagy merőkanál,amivel egymást etetik.
Az ország dolgozó lesoványodott polgárainál is van egy nagy merőkanál amivel a fazekat rakják.Plusz még van amit külföldi hitelből rak be az aktuális uralkodó.(azt is a soványtól fogják behajtani).
Jól van ez így???
Istenakinincsen
@Németh István: Bródy János elénekelte neked egy dalban...hátha így megérted.
www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0
Rockxy
ezek má annyi szart egymásra kentek, hogy soha nem másznak ki belőle.
de maradjanak is benne, oda valók mind.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.