Kövér László kedden mikrofonközelbe került az InfoRádió Aréna című műsorában és elmondta, hogy átlépik a büntetőjog határát azok, akik szerint egyszerű parlamenti többséggel is megváltoztatható az alaptörvény és hogy a kormányoldal egyelőre nem tárgyal az államfői posztról.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha kovernek nem utotte ki a szemet az a jogtalansag, amivel magat az Alkotmanyt megszuntette, akkor ez a kicsiseg ne zavarja! Bar valoban nem szep dolog, ha valaki nekimegy egy Alkotmanynak - de az alapkatyvasz az nem az es nem is ervenyes, nem legalis!
Es innentol kezdve pont annyit er, mint egy jobb WC papirra nyomtatott hirdetestomeg!
Igy Vadai Agi is nyugodtan alhat, mert nem lesz olyan felvilagosult rendorparancsnok, aki EZERT eloallitana barkit is!
karma1
@Shikari: na, akkor maris csomagolhatja a fokefejet a Don, mert hogy az o otletere dobtak felre - JOGTALANUL ! - a hivatalos Alkotmanyunkat! Ma NINCS ervenyes alkotmanya Magyarorszagnak, - az alapkatyvaszban csak olyan aranyigazsagok vannak leirva, hogy az apa ferfi, az anya no. Es valoszinu a nagymama is no, bar neki mar a szakalla is no az oregsegtol...
ne nagyon pattogjal ezugyben, mert a nemzetkozi jogaszok most eppen tanulmanyozzak az alapkatyvaszt, es ha kiderul, hogy 10 eve egy alkotmanynelkuli, nem legalis torvenyek szerint mukodo naci diktaturaba szorta a penzt az Unio, hat tokon lovik magukat , az tuti! Arrol nem beszelve, hogy akkor bizony elo lesz szedve merkelnyanya is, es eroteljesen ra lesz kerdezve, hogy miert is vedte mindig a puhost, aki egy nemletezo magyar tarsadalom csalassal uralomra jutott diktatora? Szoval nyugi, ki fog meg itt borulni a bili, es jo sokan lesznek szarosak tole!...:)
Aki Én
@Shikari: Nincs családod, barátaid, akik aggódnának érted? Mindenki leszarja a fejed?
Pedig szemlátomást romlik az állapotod.
istván irén
@Aki Én: 1 magyar állat orvos talán segítene rajta, vagy már az sem
Szevasztok
Te mindig házhoz mész, nem kell érted menjen senki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.