Remélhetőleg nem tudnak -és nem akarnak- ellenállni a szofisztikáltnak nem mondható, de sok ellenzéki fejében megfogalmazott kérésnek a megszólítottak. Péntek este új fejezetéhez érkezett a "ki a jobb" körverseny az ellenzéki miniszterelnök-jelölt jelöltek viadalában: Karácsony Gergely egyértelműsített és be(ki)jelentett.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Ritkán fogalmazok ilyen egyértelműen, de most igen >>> a kari-geri-tetű-geci takarodjon a falujába pöcegödör tisztítónak, de ez esetben is legfeljebb pöcegödör piszkítónak felel meg! A "magas szintű diplomájával" a nyelvtudásával, a "doktorátusával" az aláírás-tudásával, és a moslék bosszúszomjával, irigységével >> mert azt felmérte, hogy hülye és abszolút egzaltált barom, ezért mindenkit és mindent uralni akar! > a seggfej gyurcsány is remeghet, mert semmi pillanat alatt hatalmi mániája alapján >> az őt akadályozni (irányítani) akaró megnyilvánulása miatt úgy vágja sittre mint a vöcsök!
TASzSz
Hát, ha elbasszák, elbasszák! De utána az EP-t is elbasszák! Dominó-elv!
Nyírfa
A magyarok számára most egyetlen szempont legyen meghatározó: a jelen kurzus leváltásával új alapokra helyezni , működőképessé, élhetővé tenni az országot.
Németh István
A merkel távozásával az eu. diktatúra erősödni fog, ugyanis a maradvány vezetés csak és kizárólag hatalmi eszközök diktátumával fogja tudni összetartani a szövetséget! Ez bomláshoz fog vezetni, rövid időn belül! De lesz egy MAGYAR nemzet amely gatyába rázza demokratikus módon és közös akarattal a jelenlegi, de a várható új tagok beléptetésével az EU földtekét! ÁMEN!
AZ EU.-ra szükség van, különben a szórvány nemzetek - legyenek bármely nagyobb lélekszámúak - elvesznek! ÁMEN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.