A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese, Vadai Ágnes nyílt levelet írt közösségi oldalán Márki-Zay Péternek.

Nyílt levél Márki-Zay Péternek: "Kifordultál magadból" – Vadai üzent
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Gyurcsány Ferenc és a DK is keményen beleállt a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjébe, hazugsággal vádolják. 

Vadai úgy fogalmazott közösségi oldalán, hogy összeszorított szájjal hallgatta az elmúlt napokban tett nyilatkozatait. Azt is kiemeli, hogy eddig csendben volt, mert azt hitte, hogy "csak egy rossz 24 órája volt" Márki-Zaynak. Azonban "világossá vált" Vadai számára, hogy "nem ez a helyzet".

Te folyton azt mondod, hogy a riválisaink számára Dobrev Klára a főnyeremény. Elnézve azt, amit az elmúlt napokban tettél, láthatóan te vagy nekik a főnyeremény.

Hozzátette:

Bántasz ellenzéki szavazót, azt mondod, hogy árulják a hazát, közben rombolod a szövetséget. Olyanokat állítasz, ami nincs vagy nem igaz. Kifordultál magadból. És nem tudom, hogy miért.

Vadai úgy gondolja egy politikus sorsa sem lehet fontosabb a haza sorsánál. Szerinte 12 év után először van remény, hogy "közösen új hazát építsünk".  Arra kérte Márki-Zayt, hogy ne vegye el a reményt a változást akaró magyaroktól.

Felhívja Márki-Zay figyelmét arra is, hogy "még nincs késő, hogy visszatérjen arra az útra, amely elvezeti őket a közös sikerhez".

Ha folytatod, lehet, hogy nyersz egy pillanatot, de elveszíted közös győzelmünk lehetőségét. És lehet, hogy a sors ezt megbocsátja neked, de mi, ellenzéki szavazók nem fogjuk.

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@kula: Erre magának, megent illatozó-kakaóscsiga fobiája lett ? mint-csak ennek az @Aki Én: névűnek ? a Professor énje ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
Szavazzatok MZP-re! Dobrev nem lehet miniszterelnök.
rokker33
Orbán szépen hátradől a karosszékbe és megnyeri 2022=őt ! Ez már 99% csak ha nem történik valami csoda, de ugye csodák nincsenek szóval ezt elbukták :)
Béla333
Vadai ne hazudj!
Söprögessél a saját házatok táján!
Aljas hazudozók vagytok, méghogy a DK nem zsarol meg polgármestereket..:

2020. február. 27. 14:09
"Nemcsak a kormány, a DK is megzsarolhatta Karácsony Gergelyt
Két tűz közé került Karácsony Gergely főpolgármester: nemcsak a kormány, hanem városházi forrásaink szerint koalíciós partnere, a DK is megzsarolta a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. vezetése miatt.
Több városházi forrásunk is megerősítette, a DK a saját jelöltje megválasztásához kötötte a költségvetés megszavazását. Erről írt egyébként az Index és a Népszava is."
hvg.hu/itthon/20200227_Karacsony_Gergely_Gulyas_Gergely_zsarolas_szinhaz_ban_benko_dk

Egy aljas hazug söpredék ez a DK! Vadai naccsasszonnyal az élen!
durbincs
@kula: Erre magának, megent illatozó-kakaóscsiga fobiája lett ? mint-csak ennek az @Aki Én: névűnek ? a Professor énje ?
csak úgy....
@rokker33: ha az idiótáknak elég orbántól egy "folytatjuk! akkor én is csak hátra dölök a karosszékemben és azt várom,hogy mikor mész vissza haza a dübörgö magyarországra melózni!? :) ha lesz hely a kocsiban,akkor vihetsz haza pár dokit is met nem csak a szakács hiánycikk!
rokker33
@csak úgy...: ez most nem rajtunk bizonytslan szavazókon múlik, hanem a balfasz ellenzék miatt fog Orbán nyerni. Valószínűleg Márky kapott egy nagyobb összeget a Fidesztől, hogy csináljon balhét és úgy tűnik hogy eddig működik, mert minden nap van valami probléma! Ezt nem én találtam ki, hanem itt a propin is minden nap ezt olvasom. Akkor miért szavazzak Márkyra vagy az ellenzékre, ha már most problémás az együttműködés!!???
csak úgy....
@rokker33: az orbánra szavazóknál nincs buta balfaszabb,hiszen ö baxta el a magyaroknak az utóbbi 11 évet és nem az ellenzék!
te rántás csinálás közben sem használod a bucid?
ESCOBAR
Ágica! Milliók állnak / ülnek mögötted!!!
ómió
Így szól egy naprakész böszmei hűségeskű?
Havanagi
@rokker33: A baj ott kezdődött,hogy MZ felkéreszkedett a szekérre és felengedték.Ezt nem kellett volna. Ez a "fogadd be a tótot, kivér a házból" esete.
Béla333
Kiderült időközben, hogy a DK nemcsak Karácsonyt zsarolta meg, hanem még sok más politikust is, hogy "támogassák" Dobrevet.
Kiderült, hogy Dobrev nem volt hajlandó aláírni a normális választási kampány érdekében, egy közös, békítő nyilatkozatot, inkább a mocskolódást választották.
Kiderült, hogy a Fidesz is nyomja Dobrevet, mert nekik ő jobban tetszene, kevésbé tartanak tőle.
Kiderült, hogy a DK-sok hazudnak, mint az állat. Reggel, este és még délben is!
Remélem elbukik Dobrev!
durbincs
@kula: Erre magának, megent illatozó-kakaóscsiga fobiája lett ? mint-csak ennek az @Aki Én: névűnek ? a Professor énje ?
durbincs
@fűre lépni szabad: magát megent jól megtaposták ? mert kikopott ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.