Márki-Zay Pétert támogatja az ellenzéki előválasztás második fordulóján 15 polgármester – név szerint Botka László (Szeged), Karácsony Gergely (Budapest), Gémesi György (Gödöllő), Wittingohff Tamás (Budaőrs), Budai Lóránt (Jászberény), Hegedűs Péter (Balmazújváros), Fülöp Zsolt (Szentendre), Matkovich Ilona (Vác), Nyirati Klára (Baja), Nagy János (Szigetszentmiklós), Fábri István (Csömör), Balogh Csaba (Göd), Üveges Gábor (Hernádszentandrás), Putz Anita (Mártély), Molnár Róbert (Kübekháza).

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fűre lépni szabad
@Béla333: Úgy beszélsz, mocskolódsz, rágalmazol, véded a védhetetlent, mint egy elvakult fideszes birka.

Az LMP-vel is ráfaragtál...
Béla333
@fűre lépni szabad: 21.18
Az LMP-vel nem én faragtam rá, hanem az ország.
Egy lehetőség lett volna a posványból való kilábalásra, de a DK szekta akkor őket gyepálta, ahol érte. Lehet, hogy te is...???
Jellemző egyébként, hogy te ezt a mai napig nem fogtad fel!
Peller Anikó
@fűre lépni szabad: Az elempé egyetlen célra lett megalkotva: gyurcsányozás. Bernike drága beszopta a szólamokat, azt képzelte lehet más a politika, de nem.

Bella egy fidesztégla. Ez már teljesen egyértelmű. Nem gondolom, hogy ennyire hülye legyen valaki aki tud írni. Mondjuk olvasni nem tud.

Bella, a makit a fidesz nyomja. De lehet, hogy tényleg csak tisztán hülye vagy és képtelen vagy elemi dolgokat megérteni.
Béla333
Dobrevet már a Fidesz is támogatja.
Ebből mindenki érthetné, hogy mi is a maffia érdeke, kitől tart és ki az akit szeretne ellenfélnek '22 tavaszán.
Csak a DK-sok nem képesek értelmezni ezt!
Nekik Dobrev akkor is kell, ha ezzel maradni fog a Fidesz '22-ben.
Nincs eszük, hiszen a DK szekta hívői!
Pálinkás Pál
@Béla333: arról beszélj..széllelbélelt mire jutott2018-ban?..
kereső
Komolyan azt kivánom, hogy győzzön MZP. Azután lássuk a medvét- jöhet a stop gyurcsány!, és jöhet a program a, a valódi- nem a hazug, megvezető. Most kell kiteriteni a lapokat- bár, ahogy elnézem a fejleményeket, MZP ugyanolyan jellemtelen , hazug "hatalomtechnikus" , mint orbán. - tehát nem fogja.Hiszen ha megakarja nyerni a dk-s szavazókat, akkor tartania kell magát az eddigiekhez, mert egyébként nincs orbáni szék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.