Egyre nő azok száma is, akik az első fordulóban még nem szavaztak – írja a 444.hu.

Újabb rekord az előválasztáson: pénteken közel 102 ezren szavaztakFotó: Előválasztás 2021/Facebook

Az Országos Előválasztási Bizottság közleményéből kiderül, hogy pénteken ismét megdőlt az előválasztás napi részvételi rekordja: október 15-én közel 102 ezren adták le a voksukat.

Sátrakban 78471, míg online 23525 szavazatot adtak le, ez 101996 szavazatot jelent összesen. Ez az eddigi legmagasabb részvételi adat az országos előválasztás során. Az összesített részvétel hat nap után 543.585 fő – írja a 444.hu.

Az új szavazók száma is tovább nőtt.

Már több mint 166 ezer olyan szavazó vett részt a második fordulóban, aki az elsőben még nem. Az előválasztás két fordulójában összesen 800 ezer választópolgár élt az előválasztáson a választójogával.

Az előválasztás szombat estig tart, addig lehet szavazni arról, hogy Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje.

Forrás: 444.hu
Fotó: Előválasztás 2021/Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@Németh István: Kussolhatnál már te seggfej. Mindenki arra szavaz amire és akire akar.
Ezt hívják demokráciának. Persze orbanisztánban ezt nem ismeritek. Húgyagyú. És moslék.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
A saját maguknak ellenségei a nép megvetett hazaárulói>>mindazok akik erre a moslékgyülekezetre szavaznak
human
A rekord részvételről az MTI is beszámolt. Idézem:
""
verőce21
Hát én ím márkit vá_álasszak,
virá_ágom, vi_irágom? :)
Horizont
@Németh István: Kussolhatnál már te seggfej. Mindenki arra szavaz amire és akire akar.
Ezt hívják demokráciának. Persze orbanisztánban ezt nem ismeritek. Húgyagyú. És moslék.
Németh István
A 102 ezer az eddigi összes hülye gyerek volt - akinek néhány ezer forint "aláíró pénzért" a haza eladó! ezek mind ringy rongy emberek nem tudom mit szólnának ha az ÁLLAM visszafizettetné velük a pluszba felvett juttatások összegét - a rezsiköltséggel megspórolt összeget, a nyugdíj támogatásokat, a szociális támogatásokat, az adókedvezményeket, stb.- ezeknek nagyon nincs eszük!
sgl
@Horizont: sok hülye van a komment falon, de ő még ezekből is kimagaslik.
leszarni, átugrani.
human
Miközben az ország fele az ellenzéki előválasztás lázában ég a közpénzből tartott, közszolgálatinak csúfolt HIRADO.HU belföldi híroldala így néz ki (Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány):
hirado.hu/belfold/
Horizont
@sgl: Mindig nem lehet hagyni, hogy valaki mocskoljon minket egyfolytában.
sgl
@Horizont: pedig muszáj, mert ha hozzászólsz azt hiszi emberszámba veszed, ráadásul újra fröcsög egyet, tehát a fröcsögések számát a leszarással tudod csökkenteni.
o))
Egyébként ha valaki tényeket förtelmesen hazudik, akkor nem árt valóban visszagyűrni 1x 2x de aztán annyi.
human
A "közszolgálati" hirado.hu oldala most (screenshot, hogy az utókor is lássa mekkora médiaszabadság is volt):
uploads.disquscdn.com/images/2a96f8da35e2ce1860bf12ab4526c1a210f853966157ea977575b825454e88b5.jpg
sgl
@human: megérdemli, ahhelyett hogy a szart visszagyűrné.
Kussol. Miért?
Bizom benne hátha a legélesebb helyzetben talán megembereli magát és lelőelezi, a fidesz azért sározza 2010 előttit, - miközben már világbajnoki kezelésnek minősítette,- mert 2010 nyara görögdinnyézés és utáni unortodox gazdaság államcsőd helyzetet idézett elő, ezt takargatja a fidesz a 10 előtti csődözéssel.
1x volt 30 év alatt csődközel: 2011-ben.
Horizont
@human: Gyurcsány, Öszöd, Soros. Ja és Öszöd meg Öszöd.
Ezeknek a lelkesedéstől már a pöcsük is összeér ha öszödözhetnek.
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 08:52
A fideszre szavazókkal meg kifizettetném a lopások öszzegét.Kezdhetnétek mindjárt a 13 milliárdal,amit a vő helyett mi is fizettünk.Esetleg nekünk visszafizethetnék azt az összeget amikor olyan alacsony volt a gáz világpiaci ára,hogy a fidesz által beépített haveri közvetítőcég évi 30-40 milliárd forintot kaszált a gáz üzleten és nem a fogyasztói árat csökkentették.Vágod baromarc.
sgl
@kulabombaafityiszre: évente kb 1200-1500 milliárdot lopnak ki.

piti 13 mrd az fgyira kellett.
kulabombaafityiszre
@sgl: ma, 09:13
Tudom,csak ez egy élő példa még nyomozás sem kellett ,hiszen kolostormalacék szó nélkül visszafizették az adófizetők pénzéből,csak az olaf ne keresgéljen. ne legyen
KisTehen
@sgl: ez a taktika nem mindenkinél működik
KisTehen
@Horizont: és Karácsony, már ő is felzárkózott :)
Eladott Ország
@Németh István: ma, 08:52 ♦ A fidesz tíz év alatt Európa Bangladesét csinált az országból! Legalacsonyabbak a bérek, a nyugdíjak,( Európában itt a legrosszabb) legmagasabb az infláció, duplájára nőtt az államadósság GDP arányosan és még sorolhatnánk a jobban teljesítést!
Mi vagyunk az Európai Unió második legszegényebb és legkorruptabb országa jobban teljesít mint Bulgária!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/104010780_874552583024650_9113932493920045952_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=9w4f94aw_4EAX_Oad36&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=861eb603cdbc811c68934ce354e20f13&oe=6190E3D8
Itt lopják szét az országot a szemünk előtt. Az egyszerű fideszhívőt éppen úgy meglopják, mint az ellenzékit, vagy azt, aki egyáltalán nem foglalkozik politikával. Ez nem más, mint vegytiszta korrupció és a mi bőrünkre megy. Hogy mondjam még el, hogy megértsétek: a szakadék feneke közeledik és pofával fogunk érkezni. Fideszesek is.
KisTehen
@Eladott Ország: "Mindezek következtében hazánk gazdasági növekedése tartósan felülmúlta az EU-27 átlagát. A 2010 és 2019 közötti időszak volt az elmúlt 100 évben hazánk legsikeresebb évtizede, hiszen a dinamikus gazdasági felzárkózás az egyensúly megőrzése mellett valósult meg, amire nem volt korábban példa a Trianon óta eltelt időszakban. Az évtized átlagában a folyó fizetési mérleg többletes egyenlege és csökkenő államadósság-ráta mellett valósult meg a konvergencia, vagyis a pénzügyi egyensúly szempontjából fenntartható módon.

A koronavírus-válság következtében a gazdasági teljesítmény világszerte megtorpant, de a kilábalásunk nemzetközi összevetésben is kedvező volt. Az ellenálló hazai munkaerőpiac és a hatékony válságkezelő intézkedések következtében az idei második negyedévben a magyar GDP már elérte a válság előtti szintjét. Ez eddig mindössze 11 uniós tagállamnak sikerült, amiből 6 a kelet-közép-európai régióban található (a három balti ország mellett Magyarország, Lengyelország és Románia)."

www.portfolio.hu/gazdasag/20211016/az-ordog-a-reszletekben-rejlik-teves-kovetkeztetesek-jelentek-meg-hazank-felzarkozasarol-505302?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
Emmersson71
@Németh István: Na, beregisztráltál MZP ?!
Emmersson71
@human: Ne csúsztass...én ezt sokkal hosszabban hallottam!
gina
Érdekes itt nem látok krumplizsákokat, ingyen mennek az emberek, mert elegük van ebből a kis zsiros proli tolvaj muzsikusból és bandájából //////
gina
@KisTehen: Mindegy ki hova zárkozik fel, de itt nincs krumpli, már ennyire lesüllyedt a bandád ??? proli tolvajok hahahahha
human
@Emmersson71: szerintem ezt nem nekem akartad írni
KisTehen
@gina: helyette van vásárlási utalvány ...ti tényleg ennyire vakok vagytok?
Emmersson71
@human: Dehogynem! (08:30)

Ugyanis nem ez hangott el: "", hanem EZ: " " ;)

***

Iróniában laknak az irónok, Demagógiában a demagógok :)
Németh István
A proli tolvajok akik odakuncsorognak a moslék forintokért! Akkor amikor az államtól 11 éven keresztűl csak kaptak - a korábbi kormányok az országot eladták a lakósait a valutahitelekkel el lehetetlenítették, soroljam még hülye gyerekek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.