Az M7-es autópálya felé vezető oldalon, Szigetszentmiklós térségében történt a baleset.

A katasztrófavédelem hétfő reggeli közleménye szerint tíz személygépkocsi ütközött össze az M0-s autóút déli szakaszán, az M7-es autópálya felé vezető oldalon, Szigetszentmiklós térségében, a 17. kilométernél.

Tíz autó ütközött össze az M0-s déli szakaszán, 3-4 kilométeres a torlódás

Fotó: Illusztráció/police.hu

A járművekből mindenki kiszállt. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a karambol helyszínére, ahol két sávon halad a forgalom. A mentőket is riasztották a balesethez.

Az Útinform hétfő reggel 7:12-kor kiadott jelentése szerint az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya irányába, a 17-es km-nél több gépjármű ütközött össze, a belső sávot lezárták, 3-4 km-es a torlódás.

Forrás: katasztrofavedelem.hu, utinform.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
lesz ez kérem egyre sűrűben évek óta de ez ugy 10 éve már hogy olyan,mint KÖVETÉSI távolság megtartása ennek megkövetelése szankcionálása feledésbe merült.Anno ez ugy szólt ahány kilóméteres sebességgel mész annyi + 10 méter 70 nél ez 70+10 azaz 80 méter ma seggedbe bujva tol a János és a város meg a civil rendőrautó is mert produkálni kell a védához leadott rendszámosokat ugye senki nem vonja felelősségre és ezért a tőbb 100 ezer is olyanná válik. Jóbbak gyorsabbak az autók ez tény de ettől a vezető REFLEX ideje nem javul pláne ha kezdő vagy drogos alkoholos hát kérem 10 x leirtam dronokkal igen is lehetne ezen segiteni. Ha nem változik a mellékhatása: a több temetés a több törött ronccsal.
.A jelenség nem csak az autópályán létezik. Sajnos álltalánossá vált aztán mutogatunk az autós oktatási modszerekre? ja ezért is tán a Brüsszel a felelős bakker?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.