Az M0-s autóúton a Hárosi Nagy-Duna hídnál munkálatok miatt lesz terelés.

Az Útinform vasárnap reggel 7:52-kor kiadott összefoglalója szerint a következő a helyzet az ország közútjain:

- Az M0-ás autóúton, az M1-es felé vezető oldalon, a Diósdi kijárat előtt burkolatjavítási munkát végeznek. A 10-es km-nél csak két sáv használható. A korlátozás ellenére a Diósdi kihajtó használható.

Elektromos kábelt feszítenek át az M7-es felett Érdnél, sávzárásra kell készülni

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Ma délelőtt elektromos kábelt feszítenek át az M7-es autópálya felett, az érdi csomópont közelében. A 19-es km-nél mindkét irányban sávzárására kell számítani, de rövid időre a forgalmat is megállíthatják. A munkák várhatóan a délelőtti órákban zajlanak majd.

- Az M0-s autóút déli szektorán, a Hárosi Nagy-Duna hídon folytatódnak a sarucserékkel kapcsolatos munkák. Ezért az M1-es autópálya felé vezető oldalt 14.00 és 16.00 között lezárják, a forgalmat az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Az M5-ös autópálya felé két sáv, valamint a Halásztelek csomópont lehajtóra vezető gyűjtő-elosztó sáv lesz járható. A munkát megelőzően, majd azt követően a forgalomterelés kiépítése és elbontása okán is sávlezárásra és sebességkorlátozásra kell számítani, így 11.00 és 18.00 óra között torlódásokra és hosszabb menetidőre készüljenek! Ha tehetik kerüljék el a térséget!

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok