Szerintük át kellene adnia a város vezetését az alpolgármesternek, és időközi polgármester-választást kellene kiírni 2022 áprilisára. 

Márki-Zay Péter (MMM) lemondását kéri polgármesteri posztjáról a Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete.

A vásárhelyi Fidesz lemondásra kéri Márki-Zayt a polgármesterségről, mert anno Lázár János is ezt tette

Fotók: Facebook/Lázár János; Facebook/Márki-Zay Péter

Kollázs: propller.hu

Hétfői közleményük szerint miután vasárnap este nyilvánvalóvá vált, hogy Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölti kampányba kezd, kezdeményezik, hogy mondjon le a polgármesteri tisztségéről, adja át a város vezetését ideiglenesen – az általa utódként megnevezett – Szabó János alpolgármesternek, és írjanak ki időközi polgármester-választást 2022 áprilisára.

Immár egyértelmű, hogy Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely helyett az országos politikát választotta – írták. A Fidesz helyi csoportja ezt tiszteletben tartja, és jó egészséget kíván a politikusnak a további küzdelmeihez. Nem lehet azonban, hogy a városnak újabb fél évig ne legyen polgármestere, a lemondással elkerülhetővé válik, hogy Hódmezővásárhely továbbra is Márki-Zay Péter és az országos politika túsza legyen.

Amennyiben valóban fontos Márki-Zay számára Hódmezővásárhely, amennyiben valóban szereti ezt a várost, lemond. Nem lehet ugyanis egyszerre két feladatot is ellátni: várost vezetni és országos politikai kampányt folytatni, különösen akkor, ha valaki hat párt érdekeit és céljait akarja összeegyeztetni – áll a közleményben, amelyben a Fidesz hozzáteszi: a lemondás korrekt és tisztességes lépés, ami a város érdekeit szolgálja. Lázár János is így tett, amikor tíz évvel ezelőtt az országos politika első vonalába lépett – emlékeztettek.

Forrás: mti.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fűre lépni szabad
Ki nem szarja le, hogy mit akar a béna fasz orbán seggéből kilógó csicska-siserahad vásárhelyi és nem vásárhelyi Fidesz?!
(igen újra eljutottam oda, hogy nem bírom nagy kezdőbetűvel írni egy mocskos gané hazaáruló ország-sorsrontó köztörvényes bűnöző nevét, mert orbán, annyi tiszteletet sem érdemel, hogy nagy kezdőbetűvel írják le a nevét - orbán, kis kezdőbetűvel kerül a történelem szemétdombjára!)
fűre lépni szabad
@Bástya Béla Elvtárs: tegnap, 08:31

Túl sokan szokták lájkolni a hülyeségeidet. Te valamiféle bennfentes geci vagy, vagy mi?
Azért az meg van darabra, hogy hiába taposol lefelé, fölfelé te is nyalsz, te is kilógsz valaki seggéből?

Mi az igazság? /Jézus/
Mi a szabadság? /csak én/
Mi a boldogság? /csak úgy/
Bástya Béla Elvtárs
@fűre lépni szabad: Milyen libsi stílus ez? Káromkodni... Rátok jellemző! Közben Jézust emlegeted?! Ajajajjaj! Bűn!
Fogadni merek, 1990-ben ott ültetek családilag a templom első padsoraiban, 40 év után újra nagypapi, nagymami is... párttagkönyv a kukába'
fűre lépni szabad
@Bástya Béla Elvtárs: Hát képzeld, ez van.

Te nem ismered Isten nevét, én meg ismerem, és ennyi elég istennek ahhoz, hogy...
De hát minek is magyarázom, te biztos tudod, hogy megy ez, te naggyon kereszténykedő.

"Fogadni merek, 1990-ben" - szerintem ne fogadj erre. Veszítenél.
Rosszak a megérzéseid, tesó. Nekem meg jók. - ez az egyik nagy különbség köztünk.

Oké, bebaszva egy állattá válok, de még akkor is okosabb vagyok, mint te tök józanul - pedig, ha tudnád, hogy milyen hülye vagyok...

Amióta voltam diliházban és láttam a háromdiplomást fel-alá futkorászni a folyosón, kicsit átértékeltem az emberek szellemi képeségeit - tanultság (magolás), értelem (értelmesség), intelligencia (IQ, EQ, SQ), és hogy meddig képesek lesüllyedni ezek vonatkozásában valamiféle elcseszett - eredményváró, hasznot remélő - fake elgondolás miatt...

Az élet egyszerű.
Az élet nem egyszerű.
Mind a két állítás igaz!
fűre lépni szabad
Mivel most is be vagyok baszva (Isten szeretetét nehéz elviselni - de tényleg, mert nagyon intenzív), elküldöm neked az egyik kedvenc számom - Armageddon nem lesz egyszerű alcímmel:

www.youtube.com/watch?v=VlWuXUk-sNo

(a kép a Fury c. filmből van - ha érted)
Bástya Béla Elvtárs
@fűre lépni szabad: Nem voltál te sehol, csak színészkedsz! 36 NICK tulajdonosa vagy itt! Egyszer az egyikkel, máskor a másikkal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.