Szakértők javasolják, hogy mielőbb fogjunk neki az ünnepi nagybevásárlásnak. 

Érdemes a karácsonyi ajándékvásárlást minél hamarabb intézni, mert brutális drágulás várhatóFotó: MTI/Kovács Attila

Karácsonyig mindössze bő két hónap van hátra, ezért érdemes már most számolni az ünnepi kiadásokkal. A Pénzcentrumnak nyilatkozó szakértők azt javasolják, hogy jóval karácsony előtt szerezzük be az ajándékokat, nem érdemes az ajándékvásárlással decemberig várni – írja az index.hu.

Idén nemcsak amiatt aggódhatunk, hogy kifutunk az időből, hanem amiatt is fájhat a fejünk, hogy kifogynak a bolti készletek, vagy éppen hogy mennyivel drágábban vásárolhatunk decemberben. Nem is beszélve a külföldről rendelt termékekről, amelyek lehet, hogy meg sem érkeznek időben. 

Az utolsó ismert adatok szerint szeptemberre 5,5 százalékra emelkedett az éves infláció, amely júliusban még 4,6 százalék, augusztusban pedig 4,9 százalék volt. Az élelmiszerek ezen belül 4,4 százalékkal lettek drágábbak. A szakértők szerint arra számíthatunk, hogy a drágulás mértéke csak tovább nő majd év végéig: novemberben már 6,5%-ra is rúghat.

Forrás: index.hu
Fotó: MTI/Kovács Attila

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem nagy ügy!
.
Azoknak a nyuggereknek, közmelósoknak, akiknek már ami a menüt illeti, egyik nap olyan mint a másik, az un. inflációkövető, a nyugdíjas kosárnak SS módon megfeleLŐ emelgetéssel, a svájci indexálás helyett, amire futja!
.
De előfordulhat sz is, hogy a szeretet ünnepén a pandémia következtében még a családok sem örülhetnek, az ezen az ünnepen a családtagok egymásnak!
.
De az élet megy tovább a nadrágszíj egyre nagyobb összébbhúzásával!!
Néro
A Nemzeti Elszarás Rendszerének új vívmányai : a xart nem érő forint az ötszáz forintos benzin az infláció szárnyalása meg a minden napos mértéktelen közkasszafosztogatás.
Béééééé-kemenet tábláin fogom látni felírva mint Sikert , Sikert és Sikert ?
ómió
Egy kis pánikkeltés, ugye, efftársilag mindig jól jöhet!
human
Mindenki vegyen WC papírt ajándékba!
namihami
Az egész cikkben számomra a legnagyobb ""derültséget"" ezek a 4-es és 5-ös kezdetű számok jelentették. Aki ezt le merte hivatalosan írni, az vagy maga hülye vagy minket néz annak. Vagy a Karmelitához kellett igazodnia. (mert, ugyebár, az egyedüli, a témában profi szakember csak ott lelhető fel.
Melyik vajon a legvalószínűbb?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.