Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje bemutatta Magyarország új erejét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Emmersson71: befogtam az orrom es elolvastam : Uj Kozep, es Magyarorszag uj ereje, meg a Csak felfele! (Ez utobbival kampanyolt az elovalasztason.)
A hvg most azt a kerdest boncolgatja homlokrancolva, hogy hogy gyozhetett ilyen markansan mz/x?
Ezek meg mindig ezen rugoznak, holott az orruk elott van a kristalytiszta valasz: mert karigeri es az mszp is arulok lettek, mint ahogy annakidejen Gyurcsanytol sem fogadtak szivesen a szemrehanyasokat, a kritikat, es ot is inkabb elarultak, minthogy magukba nezzenek!
Ha karigerinek megmarad a gerince - de mara mar nalam is lecsuszott oda, ahol a fideszesek vannak - es betartja azokat a jatekszabalyokat, amiket a legelejen mind a 6 part elfogadott, es Magyar Gyorgy ellenjegyzett a Civil Osszefogas bizottsag neveben, (akik vigyaztak a valasztasok tisztasagara, de meg ok sem tudtak ezt az ordas arulast megallitani !), szoval ha karigeri koti magat a szavahoz es az alairasahoz, akkor ugyanaz lett volna a sorrend, csak Dobrev sokkal nagyobb aranyban nyert volna, es karigeri szorosabban lett volna mz/x-hez, a lemaradasban! Dehat ket macso nem tudja elfogadni a vereseget - de puhapocs geri azert is lepett vissza, mert mar masodszor nem akart ME lenni.
A hvg meg ide-oda varial. A hulyek...
Nyírfa
Nem söpröm félre az iránta érzett ellenszenvemet, de nem is küzdök vele. Egyszer tapsoltam neki, még évekkel ezelőtt egy nagy tüntetésen. Ott még nem Gyurcsányozott, üdvözöltük mint egy vidéki város győztes polgármesterét, aki valóban új arc az ellenzékiek között.
Azóta fordult egyet a világ. De nem ő van a fókuszomban, hanem a hat párt, mert ők a meghatározóak, rajtuk múlik, hogy Márki mennyire telepedhet rájuk.
Emmersson71
@Nyírfa: Alakul a 7. párt is..de a frakciója mindenképp :)
Nyírfa
@Emmersson71: Ha párt, azzal megosztja az ellenzéket, és véget vet az összefogásnak. A frakció valószínűbb.
fűre lépni szabad
Ez a szlogen akkor érne valamit, ha mind a hat párt rajta lenne együtt és nem csak a téged éltetők.
Így nem ér semmit ez a szlogen.
MZP, szedd össze magad, most még csak az előszobában vagy, nem biztos, hogy bejutsz a lakás többi részébe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.