Kósa Lajos vezetésével elindultak a debreceni fideszesek az október 23-án, Budapesten induló Békemenetre. A fideszes képviselő Facebook-videójában párhuzamot vont az 1956-os és a 2006-os események között. Úgy véli, mindkét alkalommal saját népére lövetett a “kommunista” hatalom. Aki ilyet tesz, annak el kell takarodnia a közéletből – üzente Kósa. Közben meg is érkeztek a cívisvárosi Orbán-hívek: […]

Forrás: debreceninap.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Most, amikor október 23-a apropóján ismét fellángolnak a viták és az értelmezések, ennyivel tartoztunk az igazságnak. Az Orbán vezette Fidesz képviselője a tömegbe akart lövetni, azt kifogásolta tehát, hogy miért nem voltak halálos áldozatok...
A "szemkilövetős Gyurcsány és a rendőrterror" teóriája csak később született meg. Most már azonban bárki láthatja, Orbánnak, és a Fidesznek mi volt a célja. Akár a rendőrök védelmében. Tiszta szerencse, hogy Gyurcsány akkor sem hallgatott Orbánra.
europakavezo.blog.hu/2018/10/25/2006_osz_a_fidesz_eles_loszerrel_lovetett_volna_itt_a_bizonyitek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 09:34
Legyen néked a te hited szerint, de azért végre vedd már észbe*, hogy a fentnevezettek (és mások sem) nem az elvtársaim.
*nem elírás, pontosan ezt akartam írni, mégpedig bővebben kifejtve: vedd már végre eszedbe, ne kelljen ezerszer elismételni
csak úgy....
elöször is a kétes hírü örökös nösöknek ,vedd végre a kalapod lali!
nemkati
@Gyurka80: Nyitray fideszes képviselő valóban nem mondta, hogy ő a tömegbe lövetett volna. Szó szerint ezt mondta a jegyzőkönyv szerint:

"a rendőri állománynak olyan utasítása volt, hogy nem használhat fegyvert . Szeretném megkérdezni, hogy ez egy külön extra utasítás volt-e az adott helyen, az adott napon . Mert egyébként ez egy képtelenség . A szolgálatban lévő rendőr az egyik olyan, aki egyébként, ha az ő életét és testi épségét fenyegető veszéllyel találja magát szemben, minden külön engedély nélkül használhatja a fegyverét, és akit mondjuk kockakövekkel hajigálnak - és higgyék el, hogy isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket . Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van ."

Akkor lécci árnyald a különbséget.
Gyurka80
@nemkati: A fegyverhasználat NEM egyenlő a lelövéssel, gondolkozz! Ekkor direkt nem védekeztek nem messze volta egy csapat akit nem engedtek oda.Ez a TV ostromra vonatkozott, a rendőrterror okt.23-án volt.
tudode
Kósa Lajosról a kupakolós magyarázatára asszociálok, ahogy megmagyarázza a közpénz áthasonulását, talán hokizsebbé:
.
----- Kér tolmácsot? - Kósa Lajos hihetetlen dolgokat mondott!
www.youtube.com/watch?v=9Cw7SzqhUwk
.
Most politikai hovatartozás nélkül:
Szerintetek ez egy komoly és értelmes, illetve hozzáértő ember nyilatkozata?
---------------------
.
A Sargentini jelentéssel kapcsolatos véleménye Kósa Lajosnak:
.
---- Kósa Lajos: Visinszkij elvtárs mind a tíz ujját megnyalta volna - ECHO TV
www.youtube.com/watch?v=VXfr0bcQrZ4

"""" Kósa Lajos a Sargentini-jelentésről azt mondta, hogy "ha ezt Visinszkij elvtárs megérhette volna, mind a tíz ujját megnyalja". A jelentés névadója, Judith Sargentini bevallotta, hogy semmilyen összehasonlító munkát nem végzett, ezért Magyarországgal szemben olyan vádakat fogalmazott meg, amelyek több EU-s országra is igazak lennének.""
-----------------------
.
Tehát a KAPUÚRÖK legfőbb feladata, hogy nehogy az az értelem beférkőzzön a NER-tagokon kívül, az egyeduralkodó államának oszLOPAI közé!
Gyurka80
@tudode: Neked Sargentini jelentés a mérce? Van baj nálad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.