A Hajdú-Bihar megyei 2-es számú választókerület ellenzéki előválasztási győztese, Mándi László volt szerkesztőségünk vendége. A momentumos önkormányzati képviselő a 2022-es országgyűlési választáson –  ha nem jön közbe semmi – a fideszes Pósán Lászlóval küzdhet meg a parlamenti mandátumért. Mándi Lászlót alaposan kifaggattuk, kíváncsiak voltunk véleményére helyi és országos ügyekkel kapcsolatban is. – Hogy áll az […]

Forrás: debreceninap.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Ez az az eset amikor a bolha rálép az elefánt lábára és azt kérdezi tőle; nem fáj, kicsim?
A valósság; eszes képviselőnek helye van a parlamentben! De mert egy előválasztáson valamiféle mandátum-álomra jogosító szavazatot kapott - ellenszavazat ugyebár nem lett kijátszva - akkor még ne higgyen kormány buktában! Ez a figura különben a debreceniek szerint egy beképzelt, öntelt, nagy-dumás hülye! a jelen adottságból származóan, pláne, hogy nyilatkozni hívják fő-hülyévé avanzsált!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.