Társadalmi és politikai összefogást, továbbá gyors rendőri intézkedéseket sürgetett az SZDSZ elnöke a tatárszentgyörgyi gyilkossággal kapcsolatban. Fodor Gábor szégyenteljesnek tartotta a Parlament döntését, amellyel elutasította a liberális párt Kenedi-bizottsággal kapcsolatos indítványát, amelyet újra benyújtanak.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Fodor nyugodtan ostorozhatja magát, de a többségi társadalmat ne marasztalja el egyoldalúan azért, hogy nem sikerült a romákat integrálni az elmúlt 20 évben. Először is, a romákat 500 év óta nem sikerült integrálni, és nemcsak a magyaroknak, hanem Európa szinte egyik országában sem. Másodszor csak azt sikerül integrálni, aki maga is akarja. Márpedig úgy tűnik, hogy a romák nagy többsége jól elvan abban a közegben amit magának teremt. Az más kérdés, hogy sok pénzt igényelnének, de az már korántsem biztosított, hogy ezért adnának illetve feladnának sok mindent eddigi életformájukból. Tisztelet a kivételnek, de a kivételekben pénz nélkül is megvan az igény a felemelkedésre és az integrációra. Annak idején a magyarok is megfizették az árát annak, hogy Európában maradhassanak. Az uniós tagságunk árát pl. ma is fizetjük. Ha valahova tartozni akarunk, akkor el kell fogadni az ott honos játékszabályokat.Ettől függetlenül Fodor Gábornak és pártjának van miért mea culpázni, mert egyebet nem tesznek, mint az állandó pozitív diszkrimináció erőltetésével
hergelik a többségi társadalmat.
eberti
Szokás szerint: a siker saját,a kudarc közös...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.