Ha valaki leül a tévéje elé a világ bármely pontján megnézni a jövő évi Giro d'Italia három magyarországi szakaszát, kénytelen-kelletlen benézhet majd Orbán miniszterelnök szülőfalujába Felcsútra, ha mázlista a dácsa-kapun is bekukkanthat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: a Giro pénzügyeit nem ismerem, csak a TdF-ét, ott egy ilyen sokmilliós tétel!! =))
RonaGyuri
Fel(is)csút le is csút

azonban a firkászi tudatlanság még ennek a bornírtságát is veri

Előre kell bocsátsam, hogy még az egyben lévő – még sem a 444.hu, sem pedig a telex.hu nem „vonult ki” – és a kormányzati igazodás sem volt ilyen erőteljes, mikor már akadtak afférjaim – akkoriban időnként ez még levelezésbe is torkollott – a portál sportosaival (másokkal és másutt is, de ez most nem érdekes) a szakszerűtlen és idétlen szellemeskedéseik miatt.

Mint ismert a napokban adták közre a 2022-es Giro d'Italia útvonalát, benne természetesen az első három – magyarországi – etapét is. Többen most döbbentünk rá – bár igazat megvallva belegondolva a mai matyar rögvalóság mindennapjaiba, egy csöppet sem csodálkozom -, hogy az első (mondom az első!!!) szakasz – Május 6-án egy 195 km-es Budapest–Visegrád etappal nyit a verseny – bizony útba ejti Felcsútot is!!
Nem volt ezzel másképp a derék 444.hu sem! Na persze a kormánypárti portáloknak nem tűnt fel a dolog, hacsak!!! Igen a derék origo.hu a vonatkozó ismereteket „MESEBELI TÁJAKON TEKERNEK MAJD VALTER ATTILÁÉK” címmel adta közre!! =))
Na de vissza a 444-es fiúkhoz. Akik „Felcsút mellett halad el a jövő évi Giro d'Italia” cikkükben joggal és okkal szellemeskedtek: „Itt úgy látszik, hogy az első etapot meghosszabbították Bicskéig, és érinti Felcsút községét is:”, majd „Egy olvasónk ugyanakkor arra hívta fel a figyelmet, hogy bár közel jár majd az ország leghíresebb községéhez a szakasz, valójában épp elkerüli majd azt. Így csak jó messziről lehet majd integetni a versenyzőknek a Pancho Aréna tövéből, bár talán úgy sem lesz érdemes:”!
Nagyon nagy kár hogy nem maradtak meg ennél. Sajnos a főoldali kínálóban: „Andi, nézd, rózsaszín trikó!”-ra vetemedtek!
Hogy mi ezzel a gond?? Miért ne lehetne az ifjú páron viccelődni, annál is inkább, hogy a 3hetesek útvonala nem szokott ócsó lenni. Azonban nem ez a gond, hanem a szakszerűség.
Igen ez az első szakasz a Giro-nak, így – ahogy minden többnapos versenyen – nincs összetettben...
RonaGyuri
@RonaGyuri: ...
Igen ez az első szakasz a Giro-nak, így – ahogy minden többnapos versenyen – nincs összetettben vezető! Azaz ezen a napon teljesen felesleges napközben a rózsaszín trikóra várni! Az majd csak a nap/etap-végi ceremónián fog debütálni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.