N. Győző elismerte, hogy a diszkóban közötte és Marian Cozma között robbant ki a verekedés - mondta a Veszprém Megyei Naplónak a férfi ügyvédje, Dr. Mester Csaba. Hozzátette: amikor védence elhagyta a szórakozóhelyet, akkor Cozmát már meggyilkolták. A dulakodás közben ugyanis N. Győző elesett, és így a továbbiakban nem vett benne részt

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ajuka53
Ügyvéd Úr biztos tudja ,ha valaki szórakozni megy ! akkor az miért visz kardot ,kést magával ? Ez a Győző egyáltalán ott volt ? "csak"rúgott ? plaszikai műtétig ! Ha valaki elesik , akkor miért hagyja el az országot ? Fejbe vágták ,ömlött a vére ,begurult ? Ugyan már ! Gondoljuk végig ,dől a vér a fejéből és célzottan szúrkál ? A lényegen nem változtat ! Meghalt egy életerős fiatal ember ,a másinak 10 percen múlt az élete,a harmadiknak "csak "szétrúgták az arcát.
Lelkük rajta , hogy mossák ki őket . DE gondoljanak bele ,ha az Önök gyerekükkel csinálnálták volna ! akkor is ilyen lazán nyilatkoznának ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.