Az MSZMP nem is tudjuk hányadik kongresszusára hajazó, mit hajazó másoló Fidesz kongresszusnak tart különösen izgalmas (görbe)tükröt az egykori diplomata a Budapesti Gazdasági Egyetem docense, amikor górcső alá veszi a történéseket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,“Az USA. elveszti vezető szerepét”
6. Egyszerű tájékozatlanság vagy mindenki hülyének nézése Kínát a világ gazdaságilag vezető államának nevezni, miközben a kínai GDP 2020-ban 10.500 USD / fő volt, míg az USA-é 63.416 USD, az EU átlaga 34.244 USD , Írországé pl. 95.994. Magyarországé 14.328 USD/fő. (Világbank adatok). A gazdaság (és a politika) súlypontja tehát nem tolódik kelet felé. Megjegyzem, hasonló keletre tolódásról beszéltek akkor is, mikor létrejött Szovjet-Oroszország, illetve a Szovjetunió (Hruscsov hirdetett gazdasági versenyt az USA-val, de ki emlékszik már arra?). Japánról is úgy hírlett, hogy a világ vezető állama lesz (még olyan amerikai film is volt, amelyben a tipikus főnök japán, a nyomorult beosztott pedig amerikai) – aztán mégse. Regény hosszúságút lehetne írni arról, miért nem, többen írtak is.
“Az USA. elveszti vezető szerepét”. Nem veszti el. Persze, a szónoknak jó lenne, mert nem nagyon komálják ottan őtet."

Nehéz eldönteni, hogy ennyire ostoba suttyó, vagy ennyire gátlástalan elmebeteg.
Nessy
@Aki Én: Lehet, hogy O.V. , lehet, hogy a beszéd írói tartják ennyire ostobának a hallgatóságot. Hiszen Orbán még a három mondatos válaszait is felolvassa.
Aki Én
@Nessy: ...tényleg nem lehet eldönteni.
simmering73
"Minden embernek vannak olyan testrészei, amelyeket kevésbé használ, ezért ajánlott, hogy azokat tornáztassa. Egyetlen embertípusnak van olyan testrésze, amelyre semmiféle szüksége nincs, ami csak bajt okozna neki, ha használná, ez pedig a fideszesek agya. Ezért minden fideszes agyát nyugodtan ki lehetne operáltatni. Önmagában az a tény, hogy valaki fideszes, az agyműködésnek olyan alacsony szintjére utal, hogy ezt az agyat minden további nélkül el lehetne távolítani, az illető észre sem venné. De amihez más ember az agyát használja, egy fideszesnél az a pártközpont."
nepszava.us/a-fideszesek-agyat-ki-lehetne-operaltatni-mert-ugyis-mindent-a-partkozpont-mond-meg/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.