Jakab Péter ismét Facebookon ment neki a kormánynak, hiszen véget kell vetni a drágulásnak. 

Stop drágulás, Stop Orbán: a legszegényebbeken nyerészkedik a kormány – állítja Jakab Péter

A politikus szerint Európa legmagasabb, 27 százalékos áfáját beszedni az Unió egyik legszegényebb országában nem más mint rablás.

Ma már olcsóbb a bevásárlás Írországban, mint idehaza. Ott például a kenyér vagy a cukor után nulla (!) százalék áfát kell fizetni.

- fejtette ki Jakab Péter. 

Az Orbán-kormány a legalapvetőbb élelmiszereken, a legszegényebb embereken is nyerészkedik. Ebből elég volt! Megálljt kell parancsolni a drágulásnak, megálljt kell parancsolni Orbánnak.

- tette hozzá, és kifejtette, hogy követelik az alapvető élelmiszerek azonnali áfacsökkentését! 

Forrás: Facebook

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Rizikó: akkor nagyon csöndben lehetsz a NER-társaid körében! =))
Rizikó
@kissé felnőttem: Te is feliratkozol a listára? Trágár, személyeskedő alakokkal nem beszélgetek. Nem baj, ha Orbánt nem kedveled, de ne engem okolj érte.
Rizikó
@RonaGyuri: Címkézgettelek én téged? Ti mind ilyenek vagytok? Furcsa élet lehet. Nem szeretném megtapasztalni.
kissé felnőttem
ti irjátok itt a véleményükért az ocsmányságokat másokról mire jó ez kinek jó ez képzeld,hogy a saját dolgaimat megvédem a mocskolódástól engem az élet nem gyalázkodásra tanított annó volt olyan hogy humanizmus itt meg csak okádjátok a valotlan szitkokat a máskép látó MAGYARRA milyen jogon felsőbbrendüség orbán módra?én megszülettem és máris megbélyegeztek !!! na akkor ??? pedig pártoknak sosem voltam tagja nem is leszek 6 féle képesitéssel éltem le a munkás éveimet gimnázium után még 14 évet tanulással töltve ÉN azt mocskolom aki engem úgy válaszolj mert nálam is el fog szakadni a cérna, A politikát a vele járó ocsmányságot nem kedvelem tudd van ám itt pár máskép látó troll hát bizonyitsd hogy más vagy!
Rizikó
@kissé felnőttem: Ha az élet a normális társalgásra tanított, akkor kérlek, velem is beszélj úgy. Majd ha személyeskedve trágárkodom Veled, Te is megteheted. Addig viszont elvárom azt a stílust, amit otthon anyukám úgy jellemzett, hogy jó modor! Magam ahhoz tartom és nem foglak sértegetni csak azért, mert nem értek egyet Veled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.