Tarlós Istvánnal, korábbi főpolgármesterrel készített nagyinterjút az Atv.hu, amiben szó van a '22-es választásokról, Orbánról, a következő önkormányzati választásról, a friss városházi botrányról és még sok másról is – ezt szemlézte a telex.

„Bizonyos szempontból csodálatos figura” – ezt gondolja Tarlós Karácsonyról és Márki-Zayról
Fotó: Burzák Noémi/MTI

A Városháza eladása/nem eladása körüli üggyel kapcsolatban Tarlós azt mondja, hogy önmagában egy döntés-előkészítő tanulmány ami arra jut, hogy az eladást elvetik még semmire sem bizonyíték,

a tanulmányra való hivatkozás alapjában véve szinte nulla.

Szerinte annak, hogy egy tanulmányterv mit tartalmaz, nem sok köze van a végső döntéshez, az igazi szándékokhoz.

A kommunikációt viszont nem látja túl fényesnek, szerinte

nap nap után napvilágra kerül valami, amit a főpolgármester a kezét tördelve cáfol, és bizonygatja az ellenkezőjét. Aztán másnap kiderül, hogy ezek a cáfolatok nem állnak meg a lábukon.

A téma boncolgatásakor azonban elkerülhetetlen, hogy a főpolgármesterről is beszéljen Tarlós, és olyanokat mondott Karácsony Gergelyről mint:

„Sosem tartottam erős személyiségnek, és valójában mindig azt gondoltam, előttem legalábbis bizonyította, hogy nem egy kifejezetten igazmondó típus. De fenntartom, azt, hogy ő személy szerint zsebre tenne pénzt, ma sem feltételezem róla."

„Ő olyan, hogy ha megijed, akkor elkezd hazudozni, és mindig valakire rámutat.”

„Bizonyos szempontból csodálatos figura.”

Tarlós az interjúban beszél egy pár mondatot Barts J. Balázsról is, aki a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. vezetőjeként beszélt egy hangfelvétel szerint a Városháza eladásáról, és aki a jelenlegi városvezetés szerint felhatalmazás nélkül, a tudtukon kívül tette azt.

Egyrészt Tarlós szerint nem lehetséges, hogy a tudtukon kívül tette, másrészt azt mondja, jó kapcsolata volt főpolgármesterként Barts Balázzsal, nem tud róla rosszat mondani.

Az ellenzék választási esélyei és Márki-Zay Péter is előkerül az interjúban, utóbbi kapcsán is őszinte Tarlós-véleményt kapunk, amikor arról beszél, hogy azt propagálják ugyan, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester mennyire jobboldali, mennyire keresztény,  a lap felvetette, hogy Márki-Zay katolikus, hétgyerekes családapa, amire Tarlós:

Hagyjuk ezt, ne kábítsanak ilyenekkel. Nem fogom kijelenteni, hogy nem hiszem, hogy Márki-Zay katolikus, mert ilyet nem mondhatok. Ez Márki magánügye. Ám először is hagyják a hét gyereket. Hogy valakinek hét gyereke van, ez szép dolog, de ebből még nem következik egyenesen, hogy katolikus. Lehet, hogy »Kovács János csatornatisztítónak„ kilenc gyereke van és meggyőződéses ateista.

Forrás: telex
Címlapkép: Burzák Noémi/MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Ez a TaplóPista bizonyos szempontból egy méretes f@szkalap. Más szemszögből nézve viszont csak egy levitézlett s*ggfej...
human
„Ő olyan, hogy ha megijed, akkor elkezd hazudozni, és mindig valakire rámutat.”
„Bizonyos szempontból csodálatos figura.”

Nincs kétségem, hogy tarlós a bajban mások szoknyája mögé bújó, hazudozó embereket csodálja. Csakhogy nem Karácsony ilyen, hanem maga Orbán Viktor. Emlékezzünk csak mit is mondott Orbán: "Nem azt figyeljék amit mondok, hanem amit teszek.". És persze mindig Magyarországot ért támadásról beszél mikor kritika éri a kormányzását. Orbán egy gyáva hazudozó. Tarlós az ilyeneket csodálja és hát mint látjuk szolgálja is.
tudode
Azért az egyeduralkodó sem patyilaghímzés, saját bőrén érzékelhette, hogy
.
----- Plasztikai sebészt ajánlott Orbán Tarlósnak [HD]
www.youtube.com/watch?v=6NBNO7U60-Y
.
Mintha az alfeléből rángatta volna ki!
.
Ejnye! Más szemében a szálKÁT, az egyeduralkodóéban még a gerendát sem, hiszen szolgálatába állt!
Sámannus
Hülye tapló de mihez képest? Csak egy fityesz köcsög beszél így. ölelgesd inkább kedvenc nertársadat, Stzájer deddi józsikát. Kapd az öledbe oszt csókolgasd. Qúrd meg te a hiteles köcsögeid.
szép új világ
Ritka egy öntelt és cinikus seggnyaló ez a csávó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.