Idén áprilistól október végéig árulta a lányt szexuális játékszerként a férfi az ismerősei körében, ami ellen a lány ugyan többször is tiltakozott, de ilyenkor P. Máté bántalmazta őt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága szexuális visszaélés, emberekereskedelem és kényszermunka bűntettek megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 24 éves P. Máté salgótarjáni lakos ellen. 

Ismerőseinek árulta egy 14 éves lány szexuális szolgáltatásait egy salgótarjáni férfi, elkapták a rendőrök – videó

Fotó: police.hu/NMRFK

A közlemény szerint a férfi 2020 végétől idén tavaszig egy 13 éves lánnyal otthonában többször végzett szexuális cselekményt. Idén április 7. és október 25. között az ekkor már 14 éves lányt – kiszolgáltatott helyzetét kihasználva – erőszakkal arra kényszerítette, hogy Salgótarjánban más, a férfi ismeretségébe tartozó férfiakkal végezzen szexuális cselekményeket. Ezekkel a férfiakkal P. Máté egyezett meg a "szolgáltatás" mibenlétéről és az anyagi ellentételezésről, a pénzt ő vette át a "kliensektől". 

"A 14 éves lány több alkalommal tiltakozott a szexuális aktusok elvégzése ellen, ekkor P. Máté őt bántalmazta, ezzel kényszerítve a fiatalkorút a cselekmények végrehajtására. A gyanúsított a nyomozás adatai alapján a szexuális szolgáltatásáért kapott pénzt saját maga megélhetésére fordította"

- olvasható a közleményben.

P. Mátét és a 14 éves lánnyal szexuális cselekményeket létesítő többi férfit végül a főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai a Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály (MEKTA) rendőreivel közösen november 16-án a hajnali órákban elfogták és előállították. P. Mátét gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására.

Forrás: police.hu/NMRFK

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Épp az ilyenekkel kellene Recsken követ töretni teljesítményre!
Persze, majd valami wellness börtönbe kerül nevetséges ítélettel, amit természetesen harmadolnak.
KisGenyo2
A "kuncsaftok" farkából is le kellene nyisszantani egy fécentit... ;-)
Pálinkás Pál
ki hitte volna hogy koszos cigókról van szó ismét...
Lepényleső
Etnikumi hovatartozása kérdezhető,- inkább ne,mert előbb és jóval nagyobb mértékben lehetünk elítélve mint ő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.