Rendhagyó időpontban, 15 órakor kezdődött a mai Kormányinfó. Gulyás Gergely bejelentette, hogy zárt térben újra kötelező lesz a maszkviselés, ez már szombattól érvényes. Az egészségügyben a 3. oltás is kötelező lesz, és az államigazgatás egyes területein is fontolgatják ezt. A kormány nemzetközi példák alapján úgy látja, a 3. oltással lehet megállítani a járványt. Az eseményről élőben tudósítunk ebben a cikkünkben.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
@Nessy: És aminek a veszélyessége az influenzát sem éri el.
csak úgy....
"Ideje feloldani minden korlátozást. Ha elhullt az oltatlan férgese, nem lesz járvány."
(@Rizikó: )
te nem vagy normális! szegény magyarország...
VASTAGBŐR
*ipádról döntögess inkább .. nem alsógatyának kell hordani olvasd el használati utasítást ... még egy vacci és leszárad a nagy orrod gericsávó ..
Rockxy
"A kormány nemzetközi példák alapján úgy látja, a 3. oltással lehet megállítani a járványt."
komoan?
az osztrákok már az ötödiket fontolgatják.
de a maszk az véd?
veoh.com/watch/v1421544825TAapsS3
Nessy
@Rizikó: Igazad van. A covid is influenza, csak halálosabb! Influenza járvány idején nem fog padlót az intenzív ellátás, mert nincs ennyi, és ilyen súlyos eset. Persze, ez is csak hiszti. A beteg meg passzióból hal meg.
Rizikó
@Nessy: Náthába is halnak bele emberek. Ez a dolog túl van lihegve. Van oltás ellene. Aki nem élt ezzel, maga döntött a sorsáról. Mit vársz még? Zárjunk el mindenkit, hogy az oltást fel nem vevő okoskodók biztonságban legyenek?
Szerintem oldják fel a korlátozásokat és éljük tovább az életünk. Aki meg okosabb, mint az orvosok, viselje a következményeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.