Varga Judit közösségi oldalára írt bejegyzésében számolt be arról, hogy Németországban is "bemutatták a versenyképes és sikeres magyar megoldásokat".

Varga Judit: Bemutattuk a versenyképes és sikeres magyar megoldásokat Németországban is
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Európa jövője, egyetemi modellváltás, 21. századi igazságszolgáltatás

- írta bejegyzésében.

Pénteki bejegyzésében azt írta, úgy gondolja a jövő a versenyképes oktatásban rejlik.

A Dialog Ungarn meghívására tartott előadást az észak-rajna-vesztfáliai Iserlohnban a Campus Symposium konferencián, melynek "fókuszában a tudomány és a gazdaság szimbiózisa állt".

A gazdasági és tudományos élet szereplőiből álló közönségnek elmondtam, hogy a magyar egyetemi modellváltás által a Miskolci Egyetemet fenntartó alapítvány már nemcsak állami támogatással, hanem új piaci szereplők bevonásával is működik.

Hozzátette:

 Ennek köszönhetően egy olyan Tudományos és Innovációs Park létrehozásán dolgozunk, ahol fenntartható természeti erőforrások, fejlett anyagok, technológiák és mintaüzemek állnak majd a hallgatók és az ipari szereplők rendelkezésére. Így minden feltétel és lehetőség adott a gazdaság, a társadalmi élet és az egyetem virágzó együttműködésére.

Varga Judit úgy fogalmazott:

A modellváltásnak köszönhetően a Miskolci Egyetem Magyarország meghatározó tudásközpontjává válik, ahol minden tanulni vágyó tapasztalja majd, hogy a mindennapi ipari-gazdasági együttmüködés segíti az oktatás színvonalának folyamatos emelését. Nem véletlen, hogy idén már 11%-kal nőtt az Egyetemre jelentkezők száma.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
tÉNYLEG NEM TUDOM ELDÖNTENI ennyire aljasok ezek vagy ennyire hülyék.
vagy mindkettő???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Minő nagy siker!!- ez is:
Jól van, megint ellopott a NER valamit, ami egyébként a köz tulajdona volt.
"Egy, már a Parlament előtt lévő salátatörvénnyel újabb ingatlanokat terveznek ingyenesen átadni az idén felállított egyetemi alapítványoknak. A Római-parton az Óbudai Egyetem újabb nagy, egybefüggő telkeket kap, a még állami tulajdonban lévő kevés megmaradt csónakház közül több is hozzájuk kerül. A helyi civilek az evezőskultúra jövőjét féltik, az egyetemek szerint azonban nincs miért aggódni: a sport- és rekreációs funkciót akarják erősíteni, és mindenkivel készek együttműködni. A kerületi önkormányzat írásos garanciákat szeretne."
Lepényleső
...és vélhetően a legtöbb magyar is szívesen bemutatna ezt-azt ennek a remek,akár oktatásra is képes gárdának?
teuton57
@ómió: Igy van, O1G egesz csaladja, a parttitkar apatol es anyatol az ifjukommunista Viktatorig csupa kommunista...
teuton57
En az egesz nemet mediaban semmifele hirt nem hallottam erröl, pedig naponta több orat meg a hirradiot is hallgatom a hatterben, ahol meg arrol is tudossitanak, ha Kinaban felborult egy zsak rizs. Viszont lenne egy javaslatom, az egesz fideszt exportalni Nemetorszagba, hogy elöben megttapasztaljak a nemetek, milyen is az illiberalizmus es kleptokracia. Szerintem 24 oran belül visszadobnak öket, mert a diktaturakbol elegük van.
inhuman
A németek azóta is tömött sorokban állnak és sorszámjegyet húznak, csak hogy Varga "sokat tanult, de ugyanaz a primitív paraszt kurva maradt, aki volt" Judit átadja nekik a "tudás fájának" gyümölcsét.
Mert...
Csak Orbán
Csak Varga
Csak a Fidesz

Mert a németek minden vágya csak ennyi és csendben elmenni tovább!
ómió
@teuton57: Számodra még mindig az a kommunista, aki 30-40 éve még kényszerből az volt, de már több, mint 30 éve -amióta már nem fűzi hozzá egzisztenciális érdek - otthagyta a tetübandát? "Haladóilag" néz ez így ki, vagy hazudósilag? Netán a kettő "secko jedno"? És, akkor, kik azok, akik akkor is és azóta is a tetübandához tartoztak, tartoznak és alkalmanként máig is az efftársi himnusz Internacionálét harsogják? Na, ezt hazudd meg nekem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.