Varga Judit közösségi oldalára írt bejegyzésében számolt be arról, hogy Németországban is "bemutatták a versenyképes és sikeres magyar megoldásokat".

Varga Judit: Bemutattuk a versenyképes és sikeres magyar megoldásokat Németországban is
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Európa jövője, egyetemi modellváltás, 21. századi igazságszolgáltatás

- írta bejegyzésében.

Pénteki bejegyzésében azt írta, úgy gondolja a jövő a versenyképes oktatásban rejlik.

A Dialog Ungarn meghívására tartott előadást az észak-rajna-vesztfáliai Iserlohnban a Campus Symposium konferencián, melynek "fókuszában a tudomány és a gazdaság szimbiózisa állt".

A gazdasági és tudományos élet szereplőiből álló közönségnek elmondtam, hogy a magyar egyetemi modellváltás által a Miskolci Egyetemet fenntartó alapítvány már nemcsak állami támogatással, hanem új piaci szereplők bevonásával is működik.

Hozzátette:

 Ennek köszönhetően egy olyan Tudományos és Innovációs Park létrehozásán dolgozunk, ahol fenntartható természeti erőforrások, fejlett anyagok, technológiák és mintaüzemek állnak majd a hallgatók és az ipari szereplők rendelkezésére. Így minden feltétel és lehetőség adott a gazdaság, a társadalmi élet és az egyetem virágzó együttműködésére.

Varga Judit úgy fogalmazott:

A modellváltásnak köszönhetően a Miskolci Egyetem Magyarország meghatározó tudásközpontjává válik, ahol minden tanulni vágyó tapasztalja majd, hogy a mindennapi ipari-gazdasági együttmüködés segíti az oktatás színvonalának folyamatos emelését. Nem véletlen, hogy idén már 11%-kal nőtt az Egyetemre jelentkezők száma.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A koldus előadást tart a milliomosnak hogyan kell a pénzt forgatni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Minő nagy siker!!- ez is:
Jól van, megint ellopott a NER valamit, ami egyébként a köz tulajdona volt.
"Egy, már a Parlament előtt lévő salátatörvénnyel újabb ingatlanokat terveznek ingyenesen átadni az idén felállított egyetemi alapítványoknak. A Római-parton az Óbudai Egyetem újabb nagy, egybefüggő telkeket kap, a még állami tulajdonban lévő kevés megmaradt csónakház közül több is hozzájuk kerül. A helyi civilek az evezőskultúra jövőjét féltik, az egyetemek szerint azonban nincs miért aggódni: a sport- és rekreációs funkciót akarják erősíteni, és mindenkivel készek együttműködni. A kerületi önkormányzat írásos garanciákat szeretne."
Lepényleső
...és vélhetően a legtöbb magyar is szívesen bemutatna ezt-azt ennek a remek,akár oktatásra is képes gárdának?
teuton57
@ómió: Igy van, O1G egesz csaladja, a parttitkar apatol es anyatol az ifjukommunista Viktatorig csupa kommunista...
teuton57
En az egesz nemet mediaban semmifele hirt nem hallottam erröl, pedig naponta több orat meg a hirradiot is hallgatom a hatterben, ahol meg arrol is tudossitanak, ha Kinaban felborult egy zsak rizs. Viszont lenne egy javaslatom, az egesz fideszt exportalni Nemetorszagba, hogy elöben megttapasztaljak a nemetek, milyen is az illiberalizmus es kleptokracia. Szerintem 24 oran belül visszadobnak öket, mert a diktaturakbol elegük van.
inhuman
A németek azóta is tömött sorokban állnak és sorszámjegyet húznak, csak hogy Varga "sokat tanult, de ugyanaz a primitív paraszt kurva maradt, aki volt" Judit átadja nekik a "tudás fájának" gyümölcsét.
Mert...
Csak Orbán
Csak Varga
Csak a Fidesz

Mert a németek minden vágya csak ennyi és csendben elmenni tovább!
ómió
@teuton57: Számodra még mindig az a kommunista, aki 30-40 éve még kényszerből az volt, de már több, mint 30 éve -amióta már nem fűzi hozzá egzisztenciális érdek - otthagyta a tetübandát? "Haladóilag" néz ez így ki, vagy hazudósilag? Netán a kettő "secko jedno"? És, akkor, kik azok, akik akkor is és azóta is a tetübandához tartoztak, tartoznak és alkalmanként máig is az efftársi himnusz Internacionálét harsogják? Na, ezt hazudd meg nekem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.