Varga Judit közösségi oldalára írt bejegyzésében számolt be arról, hogy Németországban is "bemutatták a versenyképes és sikeres magyar megoldásokat".

Varga Judit: Bemutattuk a versenyképes és sikeres magyar megoldásokat Németországban is
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Európa jövője, egyetemi modellváltás, 21. századi igazságszolgáltatás

- írta bejegyzésében.

Pénteki bejegyzésében azt írta, úgy gondolja a jövő a versenyképes oktatásban rejlik.

A Dialog Ungarn meghívására tartott előadást az észak-rajna-vesztfáliai Iserlohnban a Campus Symposium konferencián, melynek "fókuszában a tudomány és a gazdaság szimbiózisa állt".

A gazdasági és tudományos élet szereplőiből álló közönségnek elmondtam, hogy a magyar egyetemi modellváltás által a Miskolci Egyetemet fenntartó alapítvány már nemcsak állami támogatással, hanem új piaci szereplők bevonásával is működik.

Hozzátette:

 Ennek köszönhetően egy olyan Tudományos és Innovációs Park létrehozásán dolgozunk, ahol fenntartható természeti erőforrások, fejlett anyagok, technológiák és mintaüzemek állnak majd a hallgatók és az ipari szereplők rendelkezésére. Így minden feltétel és lehetőség adott a gazdaság, a társadalmi élet és az egyetem virágzó együttműködésére.

Varga Judit úgy fogalmazott:

A modellváltásnak köszönhetően a Miskolci Egyetem Magyarország meghatározó tudásközpontjává válik, ahol minden tanulni vágyó tapasztalja majd, hogy a mindennapi ipari-gazdasági együttmüködés segíti az oktatás színvonalának folyamatos emelését. Nem véletlen, hogy idén már 11%-kal nőtt az Egyetemre jelentkezők száma.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
tÉNYLEG NEM TUDOM ELDÖNTENI ennyire aljasok ezek vagy ennyire hülyék.
vagy mindkettő???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
32000 halott a nagy magyar siker?

Rángógörcsöt kapot ettől a féleszű libától...
Horizont
Jucus nagyon fáradt és meggyötört vagy a fotón. Lazíts:)
sgl
A tengós picha teljesen belehülyült a sikerhazudozásba!
Szinte mindenben a legrosszabb helyre zuhantunk az EU-ban és képes belehezudni a pofánkba!!!
Mire esküdtél fel Jucus??
Hazudozásra, lopásra, bajkeverésre, vagy az ország és népe sikerére??
GAZEMBEREK!!
sgl
tÉNYLEG NEM TUDOM ELDÖNTENI ennyire aljasok ezek vagy ennyire hülyék.
vagy mindkettő???
Macskaszem
Versenyképes, sikeres magyar megoldások?
Ez másik mozit néz, szerintem az Elkúrtuk fideszes változatát a Szétloptuk címűt. De annak mi sajnos a károsultjai vagyunk.
Béla333
A dekázó oktatja a németeket piacgazdaságból...
Elképesztő ez a nagyképűség!
RonaGyuri
"versenyképes és sikeres magyar megoldások" tőletek??? Esetleg a lopásban, csalásban és hazudozásban!! =)) Bár belegondolva ezekben is csak a pofátlanság kiemelkedő! =))
solidedge
A koldus előadást tart a milliomosnak hogyan kell a pénzt forgatni.
libellle
Senki nem wett tudomást a látogatásról még egy rövid hirecske sem jelent meg. Viszont ugylátom a versenyképes bemutatást mi a nemetek végeztük, nem forditva. Mert mit is mutatott volna be azoknak akik finansierozzák MEG!!! a magyar gazdaságot.
csak úgy....
rákerestem a német sajtóban eme nevezetes eseményre! :)
hát bizony,egy szó nem sok de még annyi sem!
juliskátok csak otthon,nektek rázta kicsit magát...
Eladott Ország
A Hamiltonnak való beszólása után megvilágosodtam. Olyan szintű a bizonyításkényszere, ami messze túllép a normalitás határán. Ez a liba hollywoodi filmsztárnak képzeli magát, szerintem konkrétan Julia Roberts bűvkörében él. Tessenek ilyen szempontból megnézni az összes szereplését. A lassított felvételek garmadáját, a hajlobogtatásait, vonulásait - az Oscar-gála vörös szőnyegére képzeli magát.Tényleg egy liba. Egy beteg liba. Eszébe sem jut, hogy attól, hogy a gazda kis kedvence, még nem lett valaki. Nem jegyzik a világban, egy év múlva pedig a sittre jó eséllyel pályázók listáján szerepel majd előkelő helyen. De ebből semmit sem fog föl. Álomvilágban él, saját mini-Hollywoodjában. Fájdalmas lesz az ébredés. Ez a nő még távolról sem ér fel Julia Robertshez. Nem veszi észre ő nem lett sztár csak egy őrült miniszterelnök pincsi kutyája mire rá jön késő lesz neki.
scontent-dus1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/226588067_1157002168113022_6501638894208711653_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Kpy-aVfwoVAAX_jRyHl&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&oh=5ec76983201b823bc26920d24f910420&oe=619EB00C
Eladott Ország
Horst Seehofer német belügyminiszter : "Orbántól kritikus távolságot kellene tartani, mert ő jelenleg az embertelenség nagykövete Európában, egy dohos nacionalizmus osztja meg az Uniót! Ellentmond az európai értékekre és a keresztény felebaráti szeretetre.“ ÁM, lám! Sokan tudják már kiismerték, hitelét elvesztette! SZÉGYEN!
scontent-dus1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/66449255_641133333033244_3576344543538184192_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=lLsggaeUu34AX98yuyD&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&oh=9288b6cae9d7924ab2988a37e5cb64f4&oe=61BDCBED
justhpeter
Orbán szellemileg töpörödött háziszárnyasa a lopkodásból és a korrupcióból tartott továbbképzést a németeknek, hiszen másban egyáltalán nem voltak sikeresek. És akkor még roppant finom voltam.
csak úgy....
@Eladott Ország: pedíg horstal nagy haverok voltak,tán kinyílt horst szeme!? :)
Eladott Ország
@csak úgy...: Most Seehofer az egyik legnagyobb élharcosa az Uniós pénzek megvonásának hazánktól. Kiismerte a dagadt skizofrén gecit.
csak úgy....
@Eladott Ország: nem csak fizetni nem fognak,hamarosan visszakövetelik a fideszes atyafiaktól zsebre tett pénzeket! -de majd az adófizetök összedobják nekik,talán arra kell a jövö évi gyözelem!
Eladott Ország
@csak úgy...: Akkor falhoz kell őket állítani, mint a kárpátok géniuszát! Ingyen még a börtönkosztot sem érdemlik meg a szarháziak! Elzavarni Orbánt és röpülhet a sapi! A történelem ismétli önmagát ...
uploads.disquscdn.com/images/c6c5c0b2ea35f469fe748492e93cb9696b9442afb1371d01768ace63f060c66d.jpg?w=800&h=389
inhuman
Ez megint miről beszél?
A mondandója nincs összhangban a valósággal - nem kicsit nem, hanem nagyon nem!
Ez a nő nem hülye, így tudatosan támogatja egy elmebeteg ember romlott rendszerét és ezért nyilvánvalóan hazudik - ahogy már említettem, az ilyeneknek nincs mentségük!
libellle
@csak úgy...: Ja teljesen tisztában volt orbán karakterével. De Merkelnek szeretett volna betartani mert beengedte Magyarországról a 450000 menekültet. A végén a hülye seehofer és a hülye söder meghivták orbánt. Igy nem ellenezte Merkel és a kormány döntését hanem ki állt mellett. seehofer egy tökfej. na de már nemsokára takarodik az egész banda.
Gauntlet
Az fideszes alapítvány, ugyanúgy az állam bácsi pénzeli, nem a saját, lopott zsákjaikból megy.
Ezt azért tisztázzuk már!
ómió
"A jövő a versenyképes oktatásban rejlik"? De, azért, ugye, az se mindegy, hogy mit "oktatnak" versenyképesen!? Ezt példázza a 45. utáni 45 év is, mert tele is vagyunk miatta bolsi tetüvel!
koszpeko
"bemutatták a versenyképes és sikeres magyar megoldásokat"
Ha ez a követendő példa akkor már a E.U.-ban egy Eurocent sem lenne.
kereső
Nagy kérdés, hogy kiknek? Mert, mint hirlik- nem volt hirértéke a "bemutatásnak" Németországban. Jól érzeted magad Jucus? Vörös bor volt? Na akkor minden rendben.
kereső
Azért az egyetemek elstandolását-és hozzá kapcsolva több száz milliárd értékú vagyon elsiboláását nem biztos, hogy a német adófizető polgárok!!! annyira sikerként élnék meg , ha német kormány követendőnek gondolná ezt a ténylleg példátlan gazemberséget.
kereső
Minő nagy siker!!- ez is:
Jól van, megint ellopott a NER valamit, ami egyébként a köz tulajdona volt.
"Egy, már a Parlament előtt lévő salátatörvénnyel újabb ingatlanokat terveznek ingyenesen átadni az idén felállított egyetemi alapítványoknak. A Római-parton az Óbudai Egyetem újabb nagy, egybefüggő telkeket kap, a még állami tulajdonban lévő kevés megmaradt csónakház közül több is hozzájuk kerül. A helyi civilek az evezőskultúra jövőjét féltik, az egyetemek szerint azonban nincs miért aggódni: a sport- és rekreációs funkciót akarják erősíteni, és mindenkivel készek együttműködni. A kerületi önkormányzat írásos garanciákat szeretne."
Lepényleső
...és vélhetően a legtöbb magyar is szívesen bemutatna ezt-azt ennek a remek,akár oktatásra is képes gárdának?
teuton57
@ómió: Igy van, O1G egesz csaladja, a parttitkar apatol es anyatol az ifjukommunista Viktatorig csupa kommunista...
teuton57
En az egesz nemet mediaban semmifele hirt nem hallottam erröl, pedig naponta több orat meg a hirradiot is hallgatom a hatterben, ahol meg arrol is tudossitanak, ha Kinaban felborult egy zsak rizs. Viszont lenne egy javaslatom, az egesz fideszt exportalni Nemetorszagba, hogy elöben megttapasztaljak a nemetek, milyen is az illiberalizmus es kleptokracia. Szerintem 24 oran belül visszadobnak öket, mert a diktaturakbol elegük van.
inhuman
A németek azóta is tömött sorokban állnak és sorszámjegyet húznak, csak hogy Varga "sokat tanult, de ugyanaz a primitív paraszt kurva maradt, aki volt" Judit átadja nekik a "tudás fájának" gyümölcsét.
Mert...
Csak Orbán
Csak Varga
Csak a Fidesz

Mert a németek minden vágya csak ennyi és csendben elmenni tovább!
ómió
@teuton57: Számodra még mindig az a kommunista, aki 30-40 éve még kényszerből az volt, de már több, mint 30 éve -amióta már nem fűzi hozzá egzisztenciális érdek - otthagyta a tetübandát? "Haladóilag" néz ez így ki, vagy hazudósilag? Netán a kettő "secko jedno"? És, akkor, kik azok, akik akkor is és azóta is a tetübandához tartoztak, tartoznak és alkalmanként máig is az efftársi himnusz Internacionálét harsogják? Na, ezt hazudd meg nekem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok