Varga Judit közösségi oldalára írt bejegyzésében számolt be arról, hogy Németországban is "bemutatták a versenyképes és sikeres magyar megoldásokat".

Varga Judit: Bemutattuk a versenyképes és sikeres magyar megoldásokat Németországban is
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Európa jövője, egyetemi modellváltás, 21. századi igazságszolgáltatás

- írta bejegyzésében.

Pénteki bejegyzésében azt írta, úgy gondolja a jövő a versenyképes oktatásban rejlik.

A Dialog Ungarn meghívására tartott előadást az észak-rajna-vesztfáliai Iserlohnban a Campus Symposium konferencián, melynek "fókuszában a tudomány és a gazdaság szimbiózisa állt".

A gazdasági és tudományos élet szereplőiből álló közönségnek elmondtam, hogy a magyar egyetemi modellváltás által a Miskolci Egyetemet fenntartó alapítvány már nemcsak állami támogatással, hanem új piaci szereplők bevonásával is működik.

Hozzátette:

 Ennek köszönhetően egy olyan Tudományos és Innovációs Park létrehozásán dolgozunk, ahol fenntartható természeti erőforrások, fejlett anyagok, technológiák és mintaüzemek állnak majd a hallgatók és az ipari szereplők rendelkezésére. Így minden feltétel és lehetőség adott a gazdaság, a társadalmi élet és az egyetem virágzó együttműködésére.

Varga Judit úgy fogalmazott:

A modellváltásnak köszönhetően a Miskolci Egyetem Magyarország meghatározó tudásközpontjává válik, ahol minden tanulni vágyó tapasztalja majd, hogy a mindennapi ipari-gazdasági együttmüködés segíti az oktatás színvonalának folyamatos emelését. Nem véletlen, hogy idén már 11%-kal nőtt az Egyetemre jelentkezők száma.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A koldus előadást tart a milliomosnak hogyan kell a pénzt forgatni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
32000 halott a nagy magyar siker?

Rángógörcsöt kapot ettől a féleszű libától...
Macskaszem
Versenyképes, sikeres magyar megoldások?
Ez másik mozit néz, szerintem az Elkúrtuk fideszes változatát a Szétloptuk címűt. De annak mi sajnos a károsultjai vagyunk.
Béla333
A dekázó oktatja a németeket piacgazdaságból...
Elképesztő ez a nagyképűség!
RonaGyuri
"versenyképes és sikeres magyar megoldások" tőletek??? Esetleg a lopásban, csalásban és hazudozásban!! =)) Bár belegondolva ezekben is csak a pofátlanság kiemelkedő! =))
solidedge
A koldus előadást tart a milliomosnak hogyan kell a pénzt forgatni.
libellle
Senki nem wett tudomást a látogatásról még egy rövid hirecske sem jelent meg. Viszont ugylátom a versenyképes bemutatást mi a nemetek végeztük, nem forditva. Mert mit is mutatott volna be azoknak akik finansierozzák MEG!!! a magyar gazdaságot.
csak úgy....
rákerestem a német sajtóban eme nevezetes eseményre! :)
hát bizony,egy szó nem sok de még annyi sem!
juliskátok csak otthon,nektek rázta kicsit magát...
Eladott Ország
A Hamiltonnak való beszólása után megvilágosodtam. Olyan szintű a bizonyításkényszere, ami messze túllép a normalitás határán. Ez a liba hollywoodi filmsztárnak képzeli magát, szerintem konkrétan Julia Roberts bűvkörében él. Tessenek ilyen szempontból megnézni az összes szereplését. A lassított felvételek garmadáját, a hajlobogtatásait, vonulásait - az Oscar-gála vörös szőnyegére képzeli magát.Tényleg egy liba. Egy beteg liba. Eszébe sem jut, hogy attól, hogy a gazda kis kedvence, még nem lett valaki. Nem jegyzik a világban, egy év múlva pedig a sittre jó eséllyel pályázók listáján szerepel majd előkelő helyen. De ebből semmit sem fog föl. Álomvilágban él, saját mini-Hollywoodjában. Fájdalmas lesz az ébredés. Ez a nő még távolról sem ér fel Julia Robertshez. Nem veszi észre ő nem lett sztár csak egy őrült miniszterelnök pincsi kutyája mire rá jön késő lesz neki.
scontent-dus1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/226588067_1157002168113022_6501638894208711653_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Kpy-aVfwoVAAX_jRyHl&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&oh=5ec76983201b823bc26920d24f910420&oe=619EB00C
Eladott Ország
Horst Seehofer német belügyminiszter : "Orbántól kritikus távolságot kellene tartani, mert ő jelenleg az embertelenség nagykövete Európában, egy dohos nacionalizmus osztja meg az Uniót! Ellentmond az európai értékekre és a keresztény felebaráti szeretetre.“ ÁM, lám! Sokan tudják már kiismerték, hitelét elvesztette! SZÉGYEN!
scontent-dus1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/66449255_641133333033244_3576344543538184192_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=lLsggaeUu34AX98yuyD&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&oh=9288b6cae9d7924ab2988a37e5cb64f4&oe=61BDCBED
justhpeter
Orbán szellemileg töpörödött háziszárnyasa a lopkodásból és a korrupcióból tartott továbbképzést a németeknek, hiszen másban egyáltalán nem voltak sikeresek. És akkor még roppant finom voltam.
csak úgy....
@Eladott Ország: pedíg horstal nagy haverok voltak,tán kinyílt horst szeme!? :)
Eladott Ország
@csak úgy...: Most Seehofer az egyik legnagyobb élharcosa az Uniós pénzek megvonásának hazánktól. Kiismerte a dagadt skizofrén gecit.
csak úgy....
@Eladott Ország: nem csak fizetni nem fognak,hamarosan visszakövetelik a fideszes atyafiaktól zsebre tett pénzeket! -de majd az adófizetök összedobják nekik,talán arra kell a jövö évi gyözelem!
Eladott Ország
@csak úgy...: Akkor falhoz kell őket állítani, mint a kárpátok géniuszát! Ingyen még a börtönkosztot sem érdemlik meg a szarháziak! Elzavarni Orbánt és röpülhet a sapi! A történelem ismétli önmagát ...
uploads.disquscdn.com/images/c6c5c0b2ea35f469fe748492e93cb9696b9442afb1371d01768ace63f060c66d.jpg?w=800&h=389
inhuman
Ez megint miről beszél?
A mondandója nincs összhangban a valósággal - nem kicsit nem, hanem nagyon nem!
Ez a nő nem hülye, így tudatosan támogatja egy elmebeteg ember romlott rendszerét és ezért nyilvánvalóan hazudik - ahogy már említettem, az ilyeneknek nincs mentségük!
libellle
@csak úgy...: Ja teljesen tisztában volt orbán karakterével. De Merkelnek szeretett volna betartani mert beengedte Magyarországról a 450000 menekültet. A végén a hülye seehofer és a hülye söder meghivták orbánt. Igy nem ellenezte Merkel és a kormány döntését hanem ki állt mellett. seehofer egy tökfej. na de már nemsokára takarodik az egész banda.
Gauntlet
Az fideszes alapítvány, ugyanúgy az állam bácsi pénzeli, nem a saját, lopott zsákjaikból megy.
Ezt azért tisztázzuk már!
ómió
"A jövő a versenyképes oktatásban rejlik"? De, azért, ugye, az se mindegy, hogy mit "oktatnak" versenyképesen!? Ezt példázza a 45. utáni 45 év is, mert tele is vagyunk miatta bolsi tetüvel!
koszpeko
"bemutatták a versenyképes és sikeres magyar megoldásokat"
Ha ez a követendő példa akkor már a E.U.-ban egy Eurocent sem lenne.
kereső
Nagy kérdés, hogy kiknek? Mert, mint hirlik- nem volt hirértéke a "bemutatásnak" Németországban. Jól érzeted magad Jucus? Vörös bor volt? Na akkor minden rendben.
kereső
Azért az egyetemek elstandolását-és hozzá kapcsolva több száz milliárd értékú vagyon elsiboláását nem biztos, hogy a német adófizető polgárok!!! annyira sikerként élnék meg , ha német kormány követendőnek gondolná ezt a ténylleg példátlan gazemberséget.
kereső
Minő nagy siker!!- ez is:
Jól van, megint ellopott a NER valamit, ami egyébként a köz tulajdona volt.
"Egy, már a Parlament előtt lévő salátatörvénnyel újabb ingatlanokat terveznek ingyenesen átadni az idén felállított egyetemi alapítványoknak. A Római-parton az Óbudai Egyetem újabb nagy, egybefüggő telkeket kap, a még állami tulajdonban lévő kevés megmaradt csónakház közül több is hozzájuk kerül. A helyi civilek az evezőskultúra jövőjét féltik, az egyetemek szerint azonban nincs miért aggódni: a sport- és rekreációs funkciót akarják erősíteni, és mindenkivel készek együttműködni. A kerületi önkormányzat írásos garanciákat szeretne."
Lepényleső
...és vélhetően a legtöbb magyar is szívesen bemutatna ezt-azt ennek a remek,akár oktatásra is képes gárdának?
teuton57
@ómió: Igy van, O1G egesz csaladja, a parttitkar apatol es anyatol az ifjukommunista Viktatorig csupa kommunista...
teuton57
En az egesz nemet mediaban semmifele hirt nem hallottam erröl, pedig naponta több orat meg a hirradiot is hallgatom a hatterben, ahol meg arrol is tudossitanak, ha Kinaban felborult egy zsak rizs. Viszont lenne egy javaslatom, az egesz fideszt exportalni Nemetorszagba, hogy elöben megttapasztaljak a nemetek, milyen is az illiberalizmus es kleptokracia. Szerintem 24 oran belül visszadobnak öket, mert a diktaturakbol elegük van.
inhuman
A németek azóta is tömött sorokban állnak és sorszámjegyet húznak, csak hogy Varga "sokat tanult, de ugyanaz a primitív paraszt kurva maradt, aki volt" Judit átadja nekik a "tudás fájának" gyümölcsét.
Mert...
Csak Orbán
Csak Varga
Csak a Fidesz

Mert a németek minden vágya csak ennyi és csendben elmenni tovább!
ómió
@teuton57: Számodra még mindig az a kommunista, aki 30-40 éve még kényszerből az volt, de már több, mint 30 éve -amióta már nem fűzi hozzá egzisztenciális érdek - otthagyta a tetübandát? "Haladóilag" néz ez így ki, vagy hazudósilag? Netán a kettő "secko jedno"? És, akkor, kik azok, akik akkor is és azóta is a tetübandához tartoztak, tartoznak és alkalmanként máig is az efftársi himnusz Internacionálét harsogják? Na, ezt hazudd meg nekem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.