Van elegendő vakcina, és a kormány az egyik legbátrabb oltáspárti döntést hozta azzal, hogy a munkáltatókra bízta a kötelező oltás elrendelésének kérdését – hangsúlyozta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott éves meghallgatásán kedden.

Gulyás Gergely ezt mondta az igazságügyi meghallgatáson a Parlamentben: "Van elegendő vakcina"

Fotó: MTI/Balázs Attila

Gulyás Gergely a vakcinákra vonatkozó képviselői kérdésre elmondta, hogy összesen mintegy 10 millió áll rendelkezésre az országban. A kormány szeretné, ha 4-5 millióan felvennék a 3. oltást, de ha mindenki Pfizert kér, akkor is lesz elegendő.

A védelmi igazolványokhoz kötött szolgáltatások körének meghatározása függ a járványhelyzet alakulásától. Vannak előrejelzések, amelyek szerint a járvány negyedik hulláma lassan stagnáló, majd enyhülő szakaszba jut – tette hozzá.

A járvány jelentős próbatétel a területi közigazgatás számára. Tavasszal például előfordult, hogy napi 200 ezer oltás beadásának koordinálásában vett részt a közigazgatás, illetve összesen több mint 200 ezer munkahelyvédelmi bértámogatásról, a kutatásfejlesztés területén pedig 22 ezer kérelemről döntött – ismertette a miniszter.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"a kormány az egyik legbátrabb oltáspárti döntést hozta azzal, hogy a munkáltatókra bízta a kötelező oltás elrendelésének kérdését"

NEM! A kormány kihátrált és a munkáltatókra tolta a kellemetlen döntést és a felelősséget
simmering73
A kormányunk más faxával veri a csalánt. Ezt nevezik aljas sunyiságnak.
namihami
Ez volt az a kérdés, amire a világon senki nem volt/lehetett kiváncsi. Ugyanis közpénzen (és a saját zsebbe csúszó percentért) annyit vásárolt a Peti össze, hogy a végén már INGYEN osztogatta, pusztán azon okból, hogy végre ne tudják állandóan a képébe vágni a fölösleget és még annak a tárolási költségeit IS.
Persze, ---a nyuggereknek az is jó lesz-- alapon aztán hullanak, mint a legyek. A megajándékozottak statisztikáiról pedig a fideszhívek 1. Ügyse kapnak és 2. Úgyse érdekli őket.
A hazai halottak pedig (lásd több kommentelőnk szerint) ""nem emiatt haltak meg"".
ómió
Van elegendő? Miért? Efftársilag le próbálták hazudni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.