Csak ezt senkinek nem kommunikálták. Az Európai Bizottság az Euronewsnak megerősítette, hogy Magyarország mégis részt vesz az EU harmadik vakcinavásárlási szerződésében. Korábban a Telex is hasonlóan értesült, próbáltuk is megerősíttetni, de a Bizottság magyarországi képviselete a kormányhoz irányított, a kormány pedig nem válaszolt, míg a Bizottság szóvivője későbbre ígért választ.

(Forrás: telex.hu, Béla333 által)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Lássuk csak: hazaárulás, gondatlanságból és tudatosan elkövetett halálokozás, a közvagyon elherdálása, kisajátítása, alantas ösztönök felpiszkálásával társadalmi békétlenség szítása, kormányzás helyett bűnbak-gyártás, gyűlöletbeszéd, fasiszta propaganda, a társadalom egészségügyi és oktatási katasztrófába taszítása, az Alkotmány felülírása egy abszurd módon és körülmények között összetákolt , alaptörvénynek kikiáltott fidesz-törvénygyűjteménnyel, a Munka Törvénykönyve eltörlése, a munkavállalónak szabad prédává válása, a magánpénztári vagyon einstandolása...
Nem győzöm sorolni a bűnlajstromukat.
Gyávák, alattomosak, aljasok, gátlástalanok, erkölcstelenek, otrombák, hazugok, csalók, szélhámosok, antiszociálisak, korlátoltak, egyszóval: fidesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
T-Boly
@verőce21: Ki vagy te hígagyú paraszt ?
Peller Anikó
@T-Boly: Szerintem kikéri magának, hogy paraszt.
T-Boly
@Peller Anikó: Ha csak paraszt volna !
De hülye is.
durbincs
@kula: @kula: maga nem kakaoscsiga ? tudja ? @bakcsubakka: @nezelodo: @Istenakinincsen: @T-Boly: ? meg csilletöcskölök ?
durbincs
@simmering73: aki @csak húgy...: még jó hogy a diliházba csücsül ? lent az oláh bánya mélyén ? maga igen beteg állat ?igaz -e @Rockxy: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.