Közleményt adott ki a Mi Hazánk politikusa. 

Dúró Dóra kifakadt: "Elég a zsarolásból, nem kérünk a kötelező oltásból!"

Fotó: MTI/Komka Péter

Meglehetősen éles véleményt fogalmazott meg Dúró Dóra Székely Sándor kötelező oltásokról szóló parlamenti javaslatáról. 

Idézzük: 

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ellenzi az oltások kötelezővé tételét, az emberek szabadságát nem korlátozhatja ilyen mértékben a hatalom! Nem támogatjuk tehát szavazatunkkal ezt a parlamenti javaslatot sem. Elég a zsarolásból, nem kérünk a kötelező oltásból!

Most már ötéves kortól kezdik oltani a gyerekeket is Magyarországon, ezt jelentette be Orbán Viktor, ami ellen tiltakozik a Mi Hazánk. Mindaz, amit korábban a kormány és "szakértői" mondtak a vakcinákról, nem volt igaz: azt hazudták, hogy csak egy-két napig tartó mellékhatásai vannak, és élethosszig véd. Most már kiderült, hogy nem így van, ám az oltásokért még mindig nem vállalnak felelősséget sem a gyártók, sem az azt kötelezően előíró kormányok, és ezzel akarják már a gyerekeket is oltani.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ellenzi a gyerekek oltását, pedig Orbán Viktor már áprilisban jelezte: nekik kötelezővé teheti a kormány. Felháborító, hogy már most is megkülönböztetik a gyerekeket, diákokat aszerint, hogy be vannak-e oltva vagy sem, és kérdés, mi lesz még ennek a vége...

Forrás: MTI

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Eldugulhatna már ez a Dúrócska Dórácska. Túltolja magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Gazella: Ez logikus, hiszen nincs 100%-s védelem. Csak nem mindegy mikor, milyen vakcinát kapott! A tavaszi hatásfoka már a fele, a Sinofarm meg már halottnak puszi. Az sem mindegy, hogy otthon átvészeli a fertőzést, kórházba kerül, covid osztályra,ahonnan haza is megy, vagy intenzív osztály, lélegeztetőgép, prosectura. Különben is "csak a vének halnak meg", értük meg nem kár!
Pálinkás Pál
@kulabombaafityiszre: te vagy egy büdös náci...
Pálinkás Pál
@Nessy: bírom a dumád...de ha a világ covid halottainak átlag életkora 76 év, azt te minek neveznéd?..nem kell a melléduma..a 76 év tény...tehát te minek hívnád?..
vacsi
Dúró Dóra be fogja oltatni a gyerekeit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.