Dobrev Klára közösségi oldalára írt bejegyzésben fejezte ki felháborodását a lengyel kormány újabb korlátozásaival kapcsolatban.

Dobrev szerint aljasságot követ el a lengyel kormány, szerinte ránk is ez vár
Fotó: MTI/Kovács Attila

Dermesztő ez az újabb aljasság, amivel a lengyel kormány még tovább korlátozná a nők jogait. Nem volt elég, hogy a középkori abortusztörvény miatt halt meg egy nő, most még tovább szigorítanának.

Bejegyzésében azt is megemlíti, hogy, minden terhességet listáznának, ugyanis hatósági felügyelettel akarják visszaszorítani a külföldön elvégzett abortuszok számát.

Épp ésszel fel nem fogható, hogyan képes a hatalom ilyen ocsmány módon beavatkozni mások életébe. Nem elég, hogy a lengyel kormány az önrendelkezés szabadságától foszt meg embereket, most még durván fenyegeti is őket.

Hozzátette:

Régóta látszik, hogy a lengyel és a magyar kormány mindenben egy irányba tart. Kezén fogva egymást másolja ugyanannak a bigott, hazug, gyűlölködő világképnek nevében. Orbánáknak menniük kell, különben ránk is ez vár

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Kovács Attila

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@vacsi: 16:45
Az nem zavar, hogy Orbán és társai áskálódnak Brüsszel ellen ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Horizont: Dehogy nem írsz rám. Többször is előfordult már, rossz a memóriád. És igen, nekem írtad, hogy ne írjak neked. Tehát meg akartad szabni, hogy kinek írhatok és kinek nem.
percsi
@Gyurka80: "Libbant eu megszavazta, hogy férfiak is szülhetnek."
Szülhetnek, az orvostudomány már mindenre képes. :) Nem kellett volna megszavazni, ha férfi szülni akar, szüljön, magánügy, senkinek sincs joga beleszólni! :)

"A védekezés pedig szinte 100%-os lehet a te idődben még nem!"
Te már csak tudod, hiszen szex előtt mindig védekeztél!
100%-s védekezés:
- ha a nő kiveteti a méhét,
- ha a férfi vagy a nő elkötteti magát, (bár ez sem 100%-s.)
- ha nő és férfi közt nincs szex
A lényeg, aki teherbe esik, az maga dönti el, hogy megakarja-e tartani. Inkább abortusz korházban, mint otthon zugabortusz, vagy árvaház a gyereknek, legrosszabb esetben gyermekgyilkosság.
Gyurka80
@percsi: "az orvostudomány már mindenre képes." Akkor fordulj orvoshoz hátha sikerül téged is meggyógyítani, hogy ne írj ilyen sok hülyeséget.
percsi
@Gyurka80: Már vártad, hogy örömet szerezzek neked! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.