Megjelent a Magyar Közlönyben a köztársasági elnök határozata, amelyben Áder János „megállapította”, hogy a lemondása miatt megszűnt dr. Völner Pál megbízatása az Igazságügyi Minisztériumban.

Megszűnt Völner Pál megbízatása
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A döntést az államfő formálisan Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára hozta, de nem sok mozgástere volt, csak az időzítésben.

Áder Jánosnak a döntésre a határozatában idézett törvény alapján még lett volna bőven ideje, de a kormányfő javaslatára – egy nappal Völner Pál meggyanúsítása és lemondása után – gyorsan döntött.

Mint ismeretes, az ügyészség kedden közölte, hogy kérik Völner Pál igazságügyi miniszterhelyettes, képviselő mentelmi jogának felfüggesztését vesztegetés elfogadása bűntette minősített esetének megalapozott gyanúja miatt.

Forrás: 24.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ebben a storyban csak az a muris,hogy míg völnert kerékbe törik, közben a többi fidesznyik,továbbra is szorgalmasan lop..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@csak úgy...: a 24.hu cikke után van egy kis írás Orbán és Völner már az egyetem óta ismerik egymást és úgy néz ki azóta ezek ivó cimborák is voltak.
szaboria1
Nagyon gyorsan léptek vajon kit akarnak védeni ezzel.
csak úgy....
@szaboria1: orbán észjárását! az ivó cimborák egy idö után veszélyessé tudnak válni, föleg ha egy ivásúak és ismerik egymás ivási szokásat!
magyar1
Nagy szégyen ez a fideszre, hogy a legszerencsétlenebbeken keresnek, lopnak, csalnak a végrehajtók és főnökeik. Beetetik a banki kölcsönökkel az embereket, mert lakni mindenki szeretne valahol vagy más egyébbel és mindenét elviszik. A szocik ezt nem engedték meg anno. A pofátlanságnak is van határa.
Orbán ezekről nem tud? Kár,hogy már nincs halálbüntetés, ezért kéne kilépni az eu-ból. Mert az ilyenek megérdemelnék hány embert tettek utcára, hajléktalanná, nincstelenné?
Dr. Proktor
@csak úgy...: A többi fideszes biztos leadja időben az alkotmányos költséget...
csak úgy....
@magyar1: de,állítólag megvédenek benneteket a migráncsoktól,ami szintén nem igaz! azzal a halálbüntetéssel úgy van,hogy akasztottak már egy csomó rendes embert is,akiket késöbb rehabilitáltak..., gondolhatod,hogy mennyire örültek nek..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.