A 24.hu számolt be arról, hogy a Fidesz tavasszal a volt óbudai polgármesterét, Bús Balázst indítja a parlamenti választásokon a III. kerületben.

Kiderült, kit vet be a Fidesz Szabó Tímea ellen

Bús Balázs ellenfele a párbeszédes Szabó Tímea lesz, aki 2019-ban magabiztosan nyert itt.

A politikus 13 évig volt Óbuda polgármestere, két éve azonban némi meglepetésére kikapott MSZP-s ellenfelétől, Kiss Lászlótól.

Bús Balázs közösségi oldalára írt bejegyzésben azt írja:

Ma hivatalosan is országgyűlési képviselőjelöltnek választott az óbudai Fidesz taggyűlés. Köszönöm a megtisztelő bizalmat! Ahogy eddig, úgy a jövőben is minden erőmmel a kerületben élőkért fogok dolgozni. Közösen meg fogjuk védeni országunk és gyermekeink biztonságát, és minden eddig elért eredményt, mert Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra!

Úgy gondolja az elmúlt "2 évben Óbudán megállt az idő, ezért újra el kell indítani a panel rehabilitációs programot, folytatni a korábban elkezdett egészségügyi fejlesztéseket, meg kell oldani a közlekedési és parkolási gondjainkat". 

Akadálymentesíteni fogjuk a H5-ös HÉV-et, meghosszabbítjuk az 1-es villamost. Megvédjük a Mocsáros-dűlőt, a Hajógyári-szigetet és a zöld területeinket, folytatjuk az elkezdett kulturális fejlesztéseket.

- tett ígéreteket a Facebook-oldalán az újdonsült képviselőjelölt, aki 2010 és 14 között már tagja volt az országgyűlésnek.

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Timike szét fogja szedni ezt a bukott s.ggnyalót...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Nessy: Mondom én, idővel minden rossz lesz...:-)
Eladott Ország
DK: "Óbuda előző, fideszes városvezetése eltitkolt egy pedofilügyet.Úgy tűnik, egyre több csontváz hullik ki a fideszes szekrényekből. Legalábbis erre utal az, hogy a DK szerint Óbuda előző, fideszes városvezetése eltitkolt egy pedofilügyet. A gyanú szerint egy önkormányzati óvodában dolgozó óvónő korábban pedofil felvételeket készített a rábízott gyermekekről, amiről a volt polgármester is tudott. Amennyiben a gyanú fedi a valóságot, úgy lesz mit megmagyaráznia a volt polgármesternek."
kolozsvaros.com/rovidek/dk-obuda-elozo-fideszes-varosvezetese-eltitkolt-egy-pedofilugyet/
Aki Én
@Málna: Megint nem tudsz értelmezni egy mondatot?
Málna
@Aki Én: Dehogynem. Mit nem értettél?
Eladott Ország
Most, hogy az Európa gyűlölködő szegényháza címért folyó versenyt lényegében megnyertük, mióta a nemzeti megmentés kormánya uralkodik. Biztos, hogy a genderfluid óvodások és a melegek jelentik a legnagyobb veszélyt erre az országra? Nem lehet, hogy még a renitens, önálló gondolkodású sajátjaikat is kémszoftverrel megcélzó, a lehallgatási mizériát éppen elsunnyogni akaró illiberálisék miatt rohad itt minden? Orbán akkora kiütéses győzelmet aratott, hogy az EU-s pénzek sehol nincsenek, és ameddig megérkeznek ki tudja mikor, magyar költségvetési forrásokból óhajtják finanszírozni, bezuhan a forint, de akkor sem hagyjuk, nem engedjük, igazságot Magyarországnak! És ezek után a fideszes korrupt szarháziaknak az a legfontosabb problémája, hogy megvédjük gyermekeinket?! Tőletek kell megvédeni, mert gazemberek aljasok, bűnözők vagytok!
Nyírfa
@Eladott Ország: Európa szegényháza kontra a család (Orbán-Mészáros-Tiborcz ).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.