Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint a DK elnökének hétvégi posztja után sokan megijedtek, sok DK-s szavazó gondolhatta azt, hogy ő megtilthatja a kampányolást Gyurcsánynak.

Gyurcsány Ferenc szombaton tett közzé egy bejegyzést Facebook-oldalán. Márki-Zay Péter fényképét posztolt, és azt írta hozzá: "nagyon jó találkozó volt, Arató Gergellyel mentem. Azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni. Akkor így." Persze Gyurcsánynak volt már dolga kapitányokkal, ott van mindjárt az ISZOMM baloldali hőse Szanyi kapitány.

Márki-Zay Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában hétfőn azt mondta: posztja után felhívta a DK elnökét, és megkérte, ha tényleg azt szeretné csinálni, amit ő kér, akkor hasonló posztokat ne tegyen közzé, mert ez sokakat megrémített, elsősorban a DK-s választókat. A miniszterelnök-jelölt szerint sok DK-s szavazó azt gondolhatta, hogy ő megtilthatja Gyurcsánynak a kampányolást. Emellett nagy megtiszteltetésnek venné, ha Gyurcsány nem szólítaná őt kapitánynak.

Azt is elmondta, hogy két héttel korábban beszéltek Gyurcsánnyal, szerinte, mint fogalmazott, a DK-s szavazók voltak türelmetlenek, miért nem vállal a párt elnöke aktívabb szerepet a kampányban, de elismerte, hogy erre valóban megkérte őt. Úgy fogalmazott: továbbra is azt gondolja, hogy a kampány nem a pártokról vagy a pártvezetőkről szól, hanem az összellenzékről, de természetesen számítanak a DK-ra is ebben.

Márki-Zay Péter szerint az ehhez hasonló posztok kimondottan ártalmasak, ha az ellenzék el akarja veszíteni a választást, akkor valóban ebbe az irányba érdemes menni, de szerinte Gyurcsány Ferenc se így gondolja, és ő csak megkérte, hogy a kommunikációt igazítsák ehhez.

Forrás: ATV.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Hát koma ha már kéred én se tartalak kapitánynak. Ha nem lenne ez a kiherélt Fityma választási Tűrvény a fene se szavazna rád.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: Te el tudod képzelni , hogy a magyarok nem köpködnek egymásra? Két magyar nem fér meg együtt, hát még 10 millió?
kereső
@csak úgy...: Hé, ez(még) nem a fideSS- legalábbis remélem. Abból elég egy is.
csak úgy....
@Nyírfa: de ha van egy bünbak? látod orbánnak több is van belöle,- nem is öt köpködik a hívek,pedíg lenne nekik miért..
fura szerzet a magyar és könnyen befolyásolható,lusta gondukodni,leszarja a jövöt..
kulabombaafityiszre
Mzp csak saját magával hajlandó összefogni.
Gründol valami pártot egy pár bukott mdf,fidesz,kdnp,szdsz volt jobbikos politikusból.
Egyébként mivel kinevezte magát egyszemélyi vezetőnek minek kellene nevezni?
Megelőlegezve bukott kapitánynak?
Logogrif
@Nessy: Valami nem stimmel Zay zaj : chawbacon..." mondják erre !
ómió
Lehet, hogy most ástad el végleg a miniszterelnöki reményeidet, Pubi!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.