Ahogy arról korábban beszámoltunk, Rákay Philip, a Fidesz egyik kedvenc médiaszemélyisége a Facebook-oldalán osztotta meg Fekete-Győr egyik közös képét a gyermekével, amelyet egy röhögős emojival és "szép új világ.." megjegyzéssel kommentált. A posztját végül törölte, majd magyarázkodásba kezdett.

Novák Katalin keményen nekiment a "Fidesz-kedvencnek" – kormánykörökből is kapja az ívet Rákay PhilipFotó: HírTv

Rákay megmozdulása után ellepték a közösségi oldalakat a babahordozókendős férfiakról készült fotók. Az ellenzéki oldalról is többen osztottak meg magukról ilyen képet, például a párbeszédes Tordai Bence. Arra viszont, hogy a fideszes influenszernek egy fideszes is visszaszól majd a témában, senki sem számított – írja a 444.hu.

Nosztalgia: a férjem és ma már szinte felnőtt fiunk 2004-ben. Egyetértek: a babának és az édesapának, édesanyának is sokat ad a testi-lelki közelség. A családpolitikánk éppen erről is szól: a szülők szabadon dönthessenek arról, hogyan osztják meg maguk között a feladatokat.

- írta közösségi oldalán Novák Katalin.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: hírTV.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Akkor most, miután a Fidesz Központi Bizottság Katikával is ismertette a helyzetÉt, Katika is elkezdheti a helyreigazítások és megmagyarázások sorát.
namihami
@Rizikó: 11.06: Ugyanazért, amiért egy kormánynak és vele szövetséges és voksolótömegét biztosító egyháznak is. A melegek és a többi LMBQT és hasonló csoportok nem az állam pénzére appellálva akarnak megélni. És még a határontúlon se kell nekik templomot építeni és egyeb szolgáltatásokat biztosítani---államköltségen.
namihami
Bocs, elnéztem: Nem 11.06. hanem 11.46:
szép új világ
Kálmán, Kálmán, Téged is így hordott faterod, míg ki nem estél a hordozóból. Bizony, komolyan megüthetted akkor a kobakodat, mert még ma is tart a hatása.
Rizikó
@namihami: Nekem pusztàn annyi bajom van velük, hogy ne akarjanak többlet jogokat a többség kárára és ne provokálják az egészségeseket.
ómió
Na, ugye! Ha bukott politikus férj vagy, akkor még azt is jobban teszed, ha elvonulsz szülni! Ahogy ez a "művelt Nyugaton" dívik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.