Ahogy arról korábban beszámoltunk, Rákay Philip, a Fidesz egyik kedvenc médiaszemélyisége a Facebook-oldalán osztotta meg Fekete-Győr egyik közös képét a gyermekével, amelyet egy röhögős emojival és "szép új világ.." megjegyzéssel kommentált. A posztját végül törölte, majd magyarázkodásba kezdett.

Novák Katalin keményen nekiment a "Fidesz-kedvencnek" – kormánykörökből is kapja az ívet Rákay PhilipFotó: HírTv

Rákay megmozdulása után ellepték a közösségi oldalakat a babahordozókendős férfiakról készült fotók. Az ellenzéki oldalról is többen osztottak meg magukról ilyen képet, például a párbeszédes Tordai Bence. Arra viszont, hogy a fideszes influenszernek egy fideszes is visszaszól majd a témában, senki sem számított – írja a 444.hu.

Nosztalgia: a férjem és ma már szinte felnőtt fiunk 2004-ben. Egyetértek: a babának és az édesapának, édesanyának is sokat ad a testi-lelki közelség. A családpolitikánk éppen erről is szól: a szülők szabadon dönthessenek arról, hogyan osztják meg maguk között a feladatokat.

- írta közösségi oldalán Novák Katalin.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: hírTV.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
hahahaha kapta az ívet ez az aranyifjúcska aki már nem annyira ifjú és még egy seggfej is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Akkor most, miután a Fidesz Központi Bizottság Katikával is ismertette a helyzetÉt, Katika is elkezdheti a helyreigazítások és megmagyarázások sorát.
namihami
@Rizikó: 11.06: Ugyanazért, amiért egy kormánynak és vele szövetséges és voksolótömegét biztosító egyháznak is. A melegek és a többi LMBQT és hasonló csoportok nem az állam pénzére appellálva akarnak megélni. És még a határontúlon se kell nekik templomot építeni és egyeb szolgáltatásokat biztosítani---államköltségen.
namihami
Bocs, elnéztem: Nem 11.06. hanem 11.46:
szép új világ
Kálmán, Kálmán, Téged is így hordott faterod, míg ki nem estél a hordozóból. Bizony, komolyan megüthetted akkor a kobakodat, mert még ma is tart a hatása.
Rizikó
@namihami: Nekem pusztàn annyi bajom van velük, hogy ne akarjanak többlet jogokat a többség kárára és ne provokálják az egészségeseket.
ómió
Na, ugye! Ha bukott politikus férj vagy, akkor még azt is jobban teszed, ha elvonulsz szülni! Ahogy ez a "művelt Nyugaton" dívik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.