Rákay Philip betelefonált a Klubrádióba élő adásban Bolgár György műsorába, hogy megvédje a posztját, amiben Fekete-Győr Andrásnak a kisbabájával készült szelfijét szerkesztette ki „szép új világ” kommenttel ellátva. Rákay szerint ok nélkül indult gyűlöletcunami ellene a posztja miatt.

Kisbabahordozó-gate: Rákay Philip szerint ok nélküli gyűlöletcunami indult ellene és betelefonált egy élő adásba

Fotó: Facebook

Rákay Philip jobboldali véleményvezér szerint ok nélküli gyűlöletcunami indult ellene, amiért reposztolta Fekete-Győr András Momentum-politikus néhány hetes kisbabájával készült szelfijét, ami alá a fideszes kommunikátor azt írta: „Szép új világ…:D”. A bejegyzés ellen sokan felszólaltak, majd Rákay végül levette a posztot – írja a Telex.

Rákay a Klubrádió műsorában fura, banális felzúdulásról beszélt, és elmondása szerint nem érti, hogy „mire ez az egész”. Mint mondta, ő nem kezdett gyalázkodni, most mégis gyűlöletcunami indult ellene, „mindenki megpróbál belelátni valamit, ami nem volt benne”. Az, hogy a kommentelők milyen vállalhatatlan kommenteket írnak, azt szerinte

„mindenkinek be kell áraznia, a Facebook egy ilyen felület”,

ezért Fekete-Győr Andrásnak is számolnia kell azzal, hogy amit kitesz, az politikai térbe kerül.

Forrás: telex.hu

Címlapkép: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem volt apjuk némelyeknek? Nem vette őket ölbe, nem fürdette, etette, dajkálta őket? Nem cserélt pelust, amikor még nem volt Libero? Szegény gyerekek! Hiszen mindig arról mesélnek, hogy a gyermeknek apára és anyára van szüksége, ami igaz is. Akkor most mi a baja Rákaynak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Te nem mondod, bolsiék elmebetege! Te hazudod!
simmering73
@ómió: Bolsiék elmebetege. Lábad köt az eszed? Verd ki.
namihami
Szóljon be valaki a Lendvay utcába, hogy gyorsan állítsák le a Fülöpkét, mert a végére még azt is ki fogja találni, hogy a Fegyőr tulajdonképpen pedofil.
Fidesz-szinten nem is lenne meglepő, alacsony a léc.
ómió
@simmering73: Te az eszedet is a lábaid között keresed, bolsiék elmebetege!? Szóval, a fejedben annyi sincs, ami megmondhatná, hogy hol keresd? Keress magadnak agydonort! A kutyádé már komoly minőségi javulás lehetne számodra!
kissé felnőttem
tahó bringás huszár eléggé nagy indok vagy ha kinyitod a szádat eszed meg madárnyi na a saját fajtád is ezt képviseli mint én hát lehet eltünni a templom és a trágyadombod közé

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.