Ahogy arról korábban beszámoltunk, A HVG.hu a titkos felderítés irataira hivatkozva azt írta, időnként külföldön találkozott Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) korrupciós botrányba keveredett elnöke azzal a titokzatos személlyel, akit csak úgy nevezett, hogy „a gazdám”. 

Habony lehet a Végrehajtói Kar elnökének "gazdája”? – megszólalt az ügyben a Jobbik
Fotó:  Jobbik Magyarországért Mozgalom/ Facebook

Az egész országot furdalja a kíváncsiság, hogy ki lehet a titokzatos ember, akit a végrehajtó maffia intézője a „gazdájának” nevez? Talán pont emiatt bújócskázik Orbán és a politikusbűnözőkből álló csipetcsapat.

- olvasható a Jobbik közösségi oldalán. Úgy gondolják ideje lenne végre megszólalni.

Szerintük a "maffiakormány" természetéből kiindulva, a napnál is világosabb, hogy   a "Völner-botrány messze nem áll meg egy tízmilliókkal megvesztegetett államtitkárnál". 

Igaz, ő is annyit keresett viszonylag rövid idő alatt, mint másnak két emberöltőnyi takarékoskodás, de a valódi kérdés az, hogy ki hagyta, ki nézett félre, és legfőképpen ki gazdagodott valójában? És ha már itt tartunk: milyen politikai érdekek fűződhettek ahhoz, hogy éveken keresztül működhetett a végrehajtói maffia.

- írják a bejegyzésben. Úgy gondolják a Fidesz láthatóan "szívesen lerázná magáról a botrányt azzal, hogy belebukott a szervezett bűnözés egyik miniszterhelyettesi rangú katonája, még erényt is próbálnak kovácsolni Völner lebukásából".

Mármint ami a kormányzati posztját illeti, ugyanis a kétharmados szavazásoknál a bukottakra is szüksége van Orbánéknak.

- tették hozzá.

Csakhogy itt van ez a Schadl nevű végrehajtófőnök, meg az ő lehallgatási jegyzőkönyve, amiből világosan kiderül, hogy működik a nemzeti együttműködés. „Gazdám” – így nevezte azt a titokzatos embert, akivel időnként külföldön találkozott.

A Jobbik szerint, már maga a kifejezés is "hűen demonstrálja azt a reneszánszát élő feudalizmust, amit Orbánék a nyakunkba raktak, már ez is többet mond minden szónál".

Sokan arról beszélnek, hogy a titokzatos gazda nem más, mint a jól ismert, állítólag külföldön élő miniszterelnöki tanácsadó, kijáróember, Habony Árpád. Túlságosan nem lepődnék meg rajta. Ahogy azon sem, ha kiderülne, hogy végül tényleg Orbánéknál kötöttek ki a papírzacskós pénzek – ahogy azt igen sokan feltételezik.

- írják, majd hozzátették:

Igaz vagy sem, mindenesetre egy ország várja, hogy a korrupciós botrány felelősei bujkálás helyett végre kiálljanak a fényre. Varga Juditnak, de legfőképpen Orbán Viktornak is éppen itt lenne már az ideje megszólalni!

Forrás: Facebook
Címlapkép: Jobbik Magyarországért Mozgalom/ Facebook

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Az a szép fényes nap, amikor megtisztul tőlük az ország.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Medvepapa
Könyörgőm, kössünk már fel néhányat ezekből az aljas népnyúzó rohadékokból. A többi utána rögtön kussba vágja magát.
csak úgy....
@Medvepapa: ez 56 ban sem úgy történt mint azt az akkori fölkötösök képzelték,gondolod most használna? -persze a gyülölet nagy úr...
Istenakinincsen
@Medvepapa: Mind rohadék és egyre többen vannak.Kinek van szüksége erre a sok élősködőre?
Medvepapa
@csak úgy...: A felkötés a képzelet szüleménye. De abban igazad lehet, hogy a gyűlölet még nagyon megkavarhatja a Kárpát-medence világát.
Medvepapa
Vajon hány és hány ilyen és ehhez hasonló maffia működik még ebben az országban??? Most már én is úgy gondolom értelmes, meggyőző érvek itt már szart sem érnek. Puhos ketté szakította az országot. Ember legyen a talpán aki ezt jóvá tudja tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.