Fekete Péter államtitkár szerint különösen fontos, hogy Budapesten januárban is megtartják a cirkuszfesztivált, mert a monte-carlói elmarad a vírus miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

K-2SO
Kell a cirkusz, ha már a kenyér egyre drágább.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nos..azt kell mondjam igaza van..valahogy már meg kell fékezni a járványhisztit...
simmering73
Vitát nem nyitok ez az ürge huzatot kapott.
K-2SO
Kell a cirkusz, ha már a kenyér egyre drágább.
kissé felnőttem
ide cirkuszfesztivált is ? nem elég amit orbán fesz ivál nincs nap cirkusz nélkül lehagytuk már NÉRÓT is Romából ha még valakinek dereng kenyeret cirkuszt aztán lassan az is elfogy? csak orbán marad?
Nyírfa
Ennél megvetendőbb bagázst Horthy óta nem hordott a magyar föld a hátán.
Az állatok különbek mint ők.
Ilyen egyszerűen nincs: Monte-Carloban elmarad a fesztivál, na miért? A vírus miatt. Ezért Budapesten meg kell rendezni. Mert itt nincsen vírus.
Kérem a részvevők mindegyikét, hogy bojkottálják a rendezvényt, legyenek tekintettel saját magukra is és ránk is, ha már ilyen idióta kormányunk van.
kissé felnőttem
egyszemélyes operativ törzset játszik? ja álomtitkár ló hidló vasaló és dönt emberek életéről hol él a pasi kinai? indián? de nagyon öntelt . semjénen is tultesz tán érettségije is max 3 ipariig juthatótt? fura ma már mindegyik ily képzett és hatalommal biró?
Nessy
Talán nem kellene előre inni a maci bőrére, "Fekete Péter öcsém, te kis ügyefogyott"!
telegdilaci
@simmering73: Egy Normális Országban,nem engednek megrendezni tömegrendezvényeket,de Magyarország nem normális,ide lehet jönni bármilyen tömegrendezvényt megrendezni,nincs még elég Covidban meghalt beteg az Országban,ez téboly! ha máshol nem engedik felelősségteljesen gondolkodnak,nálunk ész nélkül felelőtlenül mindent lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.