Ez derült ki a Publicus Intézet felméréséből. 

A többség úgy véli, Varga Judit igazságügyi miniszter is felelős azért, hogy helyettese, Völner Pál korrupciós botrányba keveredett – derült ki a Publicus Intézet legújabb, Népszavának készített felméréséből.

Varga Judit és Orbán Viktor is felelős a Völner-botrányban a lakosság nagy része szerint Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A felmérés szerint a megkérdezettek alig valamivel kevesebb mint fele úgy látja, megállapítható a miniszter felelőssége. 

Az ellenzékiek 84 százalékával szemben csak 22 százalékuk vetette fel a tárcavezető felelősségét. Még így is úgy véli minden nyolcadik Fidesz-KDNP-szavazó, hogy a miniszternek le kellene mondania, az ellenzékieknek viszont 82 százaléka szerint lenne szükséges Varga távozása, de még a bizonytalanok csaknem 40 százaléka is lemondáspárti.

A Népszava cikke szerint Orbán Viktor felelősségét is sokan érzik az ügyben: a válaszadók negyven százaléka, az ellenzékieknek pedig több mint háromnegyede szerint a kormányfő felelőssége is megállapítható, sőt meglepő módon még a fideszesek között is van 11 százalék, aki így vélekedik.

Forrás: nepszava.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Rizikó: még akkor sem ha benne volt a mancsuk? ismét egy bizonyíték a mérhetetlen butaságodra! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Varga Judit nem tudhatta, hogy a helyettese gazember...abból indult ki, mindenki becsületes.
Varga nem foga elvinni a balhét...
csipetke
Vargajuci nem ért rá a hivatali ügyekkel foglalkozni,minden idejét lefoglalta a szelfizés,fészbukozás,magamutogatás,ezért a megfigyelendők listáját is "kiszervezte" (vargajuci szó szerint így mondta) völNER-nek,aki kihasználta a hatalmát,és már a huszonves fiának is milliárdos vagyona van. Vajon honnan? Összespórolta az a gyerek? Biztos mindig lekapcsolta maga után a villanyt,vékonyan kente a margarint a kenyérre,és végigjárta a boltokat,hogy hol lehet akciósan vásárolni..A 83 milla csúszópénz az egyelőre azért csak ennyi,mert ez derült ki azonnal. Nagyon remélem,hogy tovább kapargatják a dolgot,és elérnek azok a szálak egészen magasra is. Pletyka szinten semmilyenzsótival is lesznek problémák...Ahogy politológusok mondták, hogyha vargajuci tudott róla,akkor bűnrészes,ha meg nem tudta,akkor alkalmatlan a feladatára,és illene lemondania. Csakhát a gerinchiány nem engedi...
ómió
Ja, hogy a lakosság bolsi része szerint...!
kissé felnőttem
hát ez olyan szerecsen mosdatás csak nem lesz hosszabb a lista is?
kissé felnőttem
én is feleltem a munkatársaim cselekedeteiért akkor? aki tudott vagy nem tudott róla az is ja hogy csak egy ez akkor megint kivétel ? normális rendszerben ja? basszus,.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.