A kormány egyes állami beruházások átütemezésével 755 milliárd forint megtakarítást ér el a jövő évi költségvetésben, így a GDP-arányos hiánycélt 5,9 ról 4,9 százalékra javítja – írta késő szerdai közleményében a Pénzügyminisztérium.

755 milliárd forintos spórolást ígér a kormány

Már idénről is elhalasztottak az állítások szerint úgy 350 milliárd forintnyi beruházást, ezt fejeli meg a most beígért 755 milliárd forintos újabb átütemezés. a 755 milliárd forintos megtakarítás olyan beruházások átütemezésével érhető el, amelyeknek közbeszerzési, tervezési vagy kivitelezési késedelme lehetővé teszi a 2022-es költségvetés tehermentesítését, írják, vette észre a Portfolio.hu.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ha spórolni akarnak,azt a mi bőrünkre teszik,pedig ha sz@rban vannak,előkotorhatnák a párnacihából a fidesz alapítványokba feccölt száz és százmilliárdokat.Annyi miniszteri biztos van,hogy a Dunát el lehet velük rekeszteni. Ide is leírom,.- olyan miniszteri biztos is van,Ruszó Gyula,aki az Indonéz Köztársaság közúthálózata útdíjfizetési rendszerének fejlesztéséért felel. Ehhez nekünk mi közünk?A fudan még a kanyarban sincs,állítólag a kínaiak visszaléptek,látva az ellenállást,de a fudan alapítvány már hosszú hónapok óta működik, fene tudja hány milliót vesznek fel a kuratórium tagjai a semmiért. Úgy indult neki orbán a kormányzásnak sok évvel ezelőtt,hogy takarékos lesz.Tisztán látszik,mennyire takarékosak.Egyik kormány se dorbézolt el tökfelesleges dolgokra annyi pénzt,mint a fidesz/orbán. Na ennek kell véget vetni jövőre,hogy végre kikerüljünk a gödörből,amibe orbán kormányozta az országot 12 év alatt.Erre futotta a tehetségéből.
ómió
Ilyet az efftársak nem átütemezéssel, hanem "fájni fog"-gal szoktak ígérni!
Józsipapa
Akkor az elvakult fideSS - esek mondhatják,
hogy ez megszorítás???!!!
ómió már magyarázza,hogyan kellene értelmezni..
majd jön a paraszvakítás...
tolvaj - rablóbanda...
Józsipapa
Akkor az elvakult fideSS - esek mondhatják,
hogy ez megszorítás???!!!
ómió már magyarázza,hogyan kellene értelmezni..
majd jön a paraszvakítás...
tolvaj - rablóbanda...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.