A kormánypárt háromszor-négyszer több választási plakáttal számol, mint az ellenzéki összefogás.

A Fidesz agresszív választási kampánya lesöpörheti az ellenzék próbálkozásátFotó: Magyar Kétfarkú Kutya Párt, 444/Facebook

A Fidesznek akár háromszor-négyszer több választási plakátja is lehet majd a 2022-es országgyűlési választás kampányában, mint az ellenzéknek – írja a hvg.hu az rtl.hu információi alapján. Ez számszerűen azt jelenti, hogy a Márki-Zay Péter vezette szövetség 2-3 ezer felületen jelenik majd meg, míg a kormánypártok 5-8 ezer helyen is hirdethetik majd az üzeneteiket.

László Róbert, a Political Capital választási szakértője azt mondta, nemcsak óriásplakátokból jut majd nagyságrendekkel kevesebb az ellenzéknek, hanem például a citylightokból, valamint a kisebb méretű felületekből is.

Sok településen nincs is óriásplakát, ezeken a helyeken szinte csak a Fidesz üzeneteivel lehet kampány idején találkozni

– nyilatkozta a szakértő.

Az rtl.hu szerint a kormánypártok a korábbi plakátkampányok alkalmával 5-8 ezer helyet béreltek, a bevándorlásról szóló népszavazás esetében viszont – a Transparency International becslései alapján – ez a szám elérhette a 10 ezret is.

Mindez azt jelenti, hogy újra megjelenhet a hazánkban már megszokottnak számító jelenség, azaz, hogy egymás hegyén-hátán állnak az ugyanolyan kormányzati plakátok. Hasonlóakról számoltak be a napokban Salgótarjánból, a fotó körbejárta az internetet:

Forrás: hvg.hu, rtl.hu
Fotó: Magyar Kétfarkú Kutya Párt, 444/Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@KisTehen: Az a baj, hogy az nem szöveg, hanem valós tény, amit mi fizetünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Sziszifusz: Mikor már harmadszor olvasod, látod, hallod ugyanazt a szöveget, oda sem figyelsz. Mint az unalomig ismert reklámblokkok esetében. Jó, ahogy régen mondták, a hülyéknek kétszer, a komplett hülyéknek háromszor kell valamit elmondani, hogy felfogják! Lehet, hogy vannak, akiknek többször??Ideális szavazók?
csak úgy....
mao is tacepaozott,-hullott is a kis kínai na meg a nagy is..
Nessy
@KisTehen: Az a baj, hogy az nem szöveg, hanem valós tény, amit mi fizetünk.
ómió
Az meg, hogy ki mit mond, ugye, efftársilag "sehol nem focizik"!
Gauntlet
Plakátnak plakáton a helye
Orbánnak elment az esze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.