Jakab Péter közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy újabb pert nyert.

Jakab Péter: "A hazudós fideszesek menthetetlenek. Bukni is fognak a képviselőikkel, a propagandistáikkal, a kormányukkal együtt."
Fotó: MTI/Kovács Attila

"Ingatlanbirodalmat épít a Jobbik elnöke. Az újabb botrányokba keveredő Jakab Péterről ismét kiderült, hogy miközben egyszerű, hétköznapi embernek próbálja feltüntetni magát, egyre több lakást vásárol. A vagyona pedig egyre gyorsabban gyarapszik. Az újabb bizonyítékok szerint Jakab több lakást vásárolt Kelenföldön, de ezeket a családtagjai nevére íratta. Az ingatlanvásárlást bizonyító iratokat a Jobbik tagjai szivárogtatták ki" – hangzott el a Tények egyik korábbi adásában.

Jakab bejegyzésében úgy fogalmaz, hogy a TV2 műsora ezúttal "azt hazudta, hogy ingatlanbirodalma van Kelenföldön, merthogy a rokonai ott laknak egy-egy panellakásban".

A fideszes „sajtó” szerint ez azt jelenti, hogy ezek a lakások biztosan az enyémek, és csak a rokonaim nevére írattam. Az egyiket például 20 évvel ezelőtt, amikor még miskolci egyetemista voltam

- írja. 

Hiába na, van fantázia a „Tényeknél”. Vagy csak a Fideszből indultak ki. Vagy annyira utálnak, hogy szerintük a rokonaimnak a híd alatt kellene lakniuk, minden más opció gyanús. És persze hazudtak arról is, hogy az albérletemet kiadom másnak, és arról is, hogy minderről vezető jobbikosok tájékoztatták a „sajtót”.

- tette hozzá. 

Hazudnak ezek minden hullámhosszon, és ezt nemcsak én mondom, hanem a bíróság is. Ezúttal a TV2-t kötelezte a Fővárosi Törvényszék, hogy ismerje be: hazudtak. Erről is. Megint. Pedig egyenesen a fideszes országgyűlési képviselő, Bajkai István ügyvédi irodáját hívták segítségül. Nem tudott segíteni. A hazudós fideszesek menthetetlenek. Bukni is fognak a képviselőikkel, a propagandistáikkal, a kormányukkal együtt.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Kovács Attila

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Hazudós fideszesek? Vicces ilyesmit hallani egy olyan embertől, aki a videókban épp a saját magánéletéről hazudozott... miközben az senkire nem tartozik.
Peller Anikó
@karma1: tessék,

"Nem mzp-re szavaztok áprilisban, hanem a 106 képviselőre, - ahol mind a 106 körzetben van most 1- fideszes meg 1 erős ellenzéki összefogásos (na meg a sok apró geci, mint pl a szanyi tibi, a kétfarkúak, meg egypár ilyen szennyes kis fidesz-orbit, de ők nem lesznek mérvadók.)

Miniszterelnököt választani csak az újonnan megválasztott 106 képviselő fog, ott viszont az egységesen fellépő ellenzéki szövetség lesz a jelölő, mert szinte mindenhol az ő embereik a fő megválasztottak (a ME jelölő választás első fordulójában lehetett rájuk szavazni).

Úgyhogy mindenki menjen el szavazni

- listára, a helyi szavazókörzet ellenzéki összefogásos képviselőjelöltjére.

Nem finnyáskodni, szavazni - ott mzp a listán sem lesz - ezt kéne minden duzzogónak megértenie végre!"
ómió
Az "előválasztási" bukta után, a hazudozáson felül, Parizer efftárs már csak delirálni képes?
Maxipocak
@KisTehen: a gazdádnak ilyene sosem volt, ahogy nektek fideszpatkányoknak sem. Ti vagytok az evolúciós csoda. Gerinc nélkül éltek és fost okádtok, miközben mindent felzabáltok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.