A férfit halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével gyanúsítják.

Beismerő vallomást tett a Soroksári úti halálos baleset okozója

Fotó: police.hu

Két személygépkocsi ütközött össze 2021. december 24-én 11 óra 33 perc körül a Budapest, IX. kerületi Soroksári út és Hentes utca kereszteződésében. A balesetben egy 47 éves nő a helyszínen meghalt – írják a rendőrség honlapján.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő a járművével a Soroksári úton a Földváry utca irányából az Illatos út irányába közlekedett a középső forgalmi sávban. Az autó a Hentes utca kereszteződésében a zöld jelzésre elindult, azonban az Illatos út irányából érkező, szintén zöld jelzésre elinduló másik jármű, amelyet a 22 éves B. Márk vezetett, megcsúszott, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a nő gépkocsijával. Az utóbbi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

B. Márk a gyanúsítással szemben panasszal nem élt, a balesettel kapcsolatban sajnálatát fejezte ki, a nyomozóhatósággal az eljárásban együttműködik.

A rendőröknek elmondta, hogy azért tért át a szembe haladó forgalmi sávba autójával, mert a nedves, csúszós úton elvesztette felette az uralmát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A nyomozás során rendelkezésre álló és beszerzett adatok alapján más bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a rendőrség nem folytat eljárást a balesettel kapcsolatban.​​

Forrás: police.hu

Címlapkép: police.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
Van az a pénz vagy összeköttetés amiért bárki bármit szabadon állíthat...
Dr. Proktor
Apropó, ha a képen ez az összetört autó amiben az áldozat ült, akkor B. Márk nem a megengedett sebességgel közlekedett, nem csoda ha megcsúszott!
Ilyen összetört autót csak vonatkereszteződésben látni...
Emmersson71
"Az autó a Hentes utca kereszteződésében a zöld jelzésre elindult, azonban az Illatos út irányából érkező, szintén zöld jelzésre elinduló másik jármű, amelyet a 22 éves B. Márk vezetett, megcsúszott, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a nő gépkocsijával."

Mindkét autó zöld jelzésre INDULT egy kereszteződésben, akkor hogy sikerült olyan sebességig eljutni, hogy a képen láthatóan sérüljön az autó?!
jesz
@Emmersson71: versenyeztek a fiatalok...
Emmersson71
@jesz: Értem. De "ha lámpától INDULTAK" (ezt írja a cikk, tehát álltak előtte), hogyan tudtak így felgyorsulni?
Horizont
Kopott (!!!) nyári gumi volt az autóján a gyereknek. Persze, hogy megcsúszott a genyának.
Az a baj keveset kapnak, harmadolják, ha előzetesben ül beszámítják és sokára születik bírósági ítélet. A francba. Mondta szegény férje, hogy 3 család életét tette tönkre és tőle még nem kért bocsánatot csak a kihallgatás során a rendőröknek. Érdekből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.