2019 novemberében a bujáki honvédüdülőben tartott rendezvényen brutálisan megverte barátnőjét egy férfi. 

Orosz Bernadett a Telexnek is elküldte azt a videót, amelyen pár órával a bántalmazás előtt a férfi még szerelmet vallott neki.

Újabb fejlemény Orosz Bernadett ügyében: videó készült arról, hogy a bántalmazó férfi szerelmet vall

Fotó: TV2

A nő a lapnak azt mondta, a videót akkor találta meg, amikor tárhelyet akart felszabadítani a telefonján. A videón, majd a bántalmazás után készült fotón a dátum és az idő is látszik. 

A nő azt is elmondta, a videót emlékül készítette, hogy majd visszanézhessék, de a bírósági eljárás során is be fogja majd mutatni.

A férfi a videón az életére visszatekintve elismeri az osztálytársainak, hogy mindig is egy féktelen ember volt, de mint mondja, „megéltem azt, hogy tudjam bírálni magam”.

„Büszke vagyok magamra. Mindig arról álmodtam, hogy egyszer mellettem lesz valaki. Az életemben eljött egy olyan pont, hogy döntöttem. Megtörténtek dolgok, levontam a konzekvenciát, tanultam belőle. Szeretnék egy új életet élni, egy igazi életet. Szeretek egy nőt, itt ül mellettem”

– mondta a férfi.

A Nógrád Megyei Főügyészség novemberben emelt vádat életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és súlyos testi sértés kísérlete miatt az 54 éves férfival szemben, közölte az ügyészség.  A közlemény nem nevesíti, de az ügyben Orosz Bernadett volt az áldozat.

Forrás: Telex.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
..."mindig is egy féktelen ember volt,"...

...A Fekete Delfinben lenyugtatnák...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.