Az eset szombat este történt, a rendőrség oldalán egyelőre nincs hír róla, a hatóság csak nagyon szűkszavúan kommunikált eddig az ügyről.

Illegálisan hatolt be valaki egy zárt rendőrségi területre a Budai Vár közelében szombaton késő este – olvasható az MTI hírében.

Valaki lezárt rendőrségi területre jutott be a Várban, nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a TEK

Fotó: Illusztráció/wikipedia CC By-SA 3.0/Sztudva Gyöngyi

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyelete annyit közölt, hogy "több rendőri szerv (KR, BRFK, TEK) részvételével intézkedés van folyamatban egy zárt rendőrségi területre történt illegális behatolás miatt".

A hírlavinát a Telex indította be még szombat este, amikor több olvasójuk is jelezte, hogy olyan este 10 óra körül a TEK páncélozott járművét és körülbelül 20 rendőrségi kisbuszt láttak a Budai Vár felé haladni. Egy másik olvasó arról számolt be a lapnak, hogy egy gyártelephez hasonló területre hatoltak be a rendőrök.

A Telex megkérdezte a rendőrséget az esetről, akiktől az alábbi szűkszavú tájékoztatást kapták:

„Több rendőri szerv (KR, BRFK, TEK) részvételével intézkedés van folyamatban egy zárt rendőrségi területre történt illegális behatolás miatt. Bővebb tájékoztatást nem kívánunk adni.”

A napokban derült ki, hogy Orbán Viktor és Emmanuelle Macron találkozójára a TEK védelme ellenére lazán besétált Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő, akinek még arra is volt bőven ideje, hogy szelfiket lőjön – de a rendőrségi konvojhoz is simán oda tudott csatlakozni, mikor két helyszín között szállították a védett személyeket.

Forrás: telex.hu, mti.hu 

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
A migráncsok már a Karmelita spájzában vannak...és kártyáznak a ruszkikkal meg a kínaiakkal :P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@namihami: Igen. Gyártelep. Nagyüzemben megy a lopás, Magyarország kifosztása.
Nyírfa
Gyártelep? A Várban? Ilyen nincs. A TEK útvonalát a célig nyomon lehet követni?
Sámannus
@Nyírfa: Lopógyár ? Hát a pandúrok nem jó helyen keresnek! Nekik fentről kell lefelé haladni a kolostor és a Sándor palotától lefelé! Bizony! A nyomok oda vezetnek.
Nyírfa
Nézzétek:

propeller.hu/itthon/3759826-telex-var-alatti-egykori-kormanybunker-egyik-bejarat-vizsgalodtak#v3245769

Ide akart(ak) valaki(k) behatolni.

Nagyon érdekes a videó, mindössze 25 perc, tele információval , benne az MNB aranykészletével, menekülőutakkal , dokumentációval, a bunker teljes körű térképével.

Nem hiszem, hogy egy hajléktalan keresett volna magának szállást. :)
Nyírfa
@Sámannus: Jó, hogy mondod a Sándor Palotát, ugyanis közvetlen a kapcsolat a bunker és a palota között. Gondolom, ez a kolostorról is elmondható, ugyanis ez az objektum teljesen lefedi azt a területet, amelyet a felszínen a fidesz hatalomgyakorlásra használ.
ESCOBAR
@Horizont: Én inkább gyakorlatot vélek mögötte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.