A Telex megkérdezte, mire is gondolt pontosan. 

Márki-Zay Péter megmagyarázta! A fideszes kiváltságokra utalt, amikor Orbán grazi magánklinika útjairól írt

Márki-Zay Péter egy szombati videóban Orbán Viktor grazi magánklinikán tett látogatásairól beszélt, mindenféle konkrét bizonyíték nélkül. 

A Telex vasárnap megkérdezte, hogy van-e bármi konkrét bizonyítéka arról, hogy Orbán Viktor Grazban járt volna, és ha igen, akkor árulja el, milyen információk birtokában van.

Márki-Zay szerint Orbán Viktor

„egészségügyi állapotára és orvosi kezeléseire vonatkozó információk a törvény által védett személyes adatok. Ebben a tekintetben őt azonos jogok illetik meg minden magyar állampolgárral”.

Márki-Zay ezzel arra utalt, hogy a miniszterelnök "a fideszes kiváltságosok vezetőjeként megengedheti magának, hogy a világ bármelyik magánklinikáján kezeltesse magát Graztól Marbelláig, ahogy azt is, hogy magánrepülővel focimeccsekre járjon."

Forrás: Telex.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez egész addig kellene, hogy magánügy legyen, amíg rá nem bíznak egy országot.
Ha elmebeteg vagy, villamosvezető sem lehetsz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...Ez a Peti újból belezavarodott a zagyvaságaiba...a gráci klinikát azzal hozta összefüggésbe hogy az egészségügyet privatizálni kell...márpedig ha minden magánkézbe lesz akkor csak a kiváltságosok fognak érvényesülni nem a szegényebbek...tehát öngól...
kereső
@Horizont: De miért nem ezt mondta elsőre is??? Ebbe igy nem lehet belekötni, mert a teljesen valós helyzetet irja le. Könyörgöm van már mellette két profi kommunikációs szakember is- irják le a mondandóját, ő meg tanulja be. És akkor nem kell magyarázkodni!!!
Csizmás Kond
@Horizont: ...de mi van ha épp ezzel akarjál a Petit kicsinálni ?
Aki Én
Ez egész addig kellene, hogy magánügy legyen, amíg rá nem bíznak egy országot.
Ha elmebeteg vagy, villamosvezető sem lehetsz.
koszpeko
@Aki Én: Igen maximálisan egyetértünk.
Nem csak önmagáért felelős.
Ha valakinek ilyen problémái vannak egy családban azt gondnokság alá helyezik és cselekvésében korlátozottnak nyilvánítják.
A család ugye a legkisebb közősség.
Nem egy ország.
csak úgy....
@kereső: ha te naponta politikai támadásoknak,rágalmak,hazúgságok özönének lennél kitéve és közben van egy munkahelyed és családod? - megmondom öszintén,hogy az ö helyében én már hagytalak volna benneteket ,magyarországostól,mindenestöl a jó büdös rossebbe! -keresgéljétek csak továbbra is bátran a kákán a csomóitokat..
Csizmás Kond
@Horizont: ...csak mert voltak erre utaló pletykák...
csak úgy....
@kereső: bocs,-ebböl nem mindent neked szántam, de nálad tört el nálam a bilifüle..
csak úgy....
@Horizont: nem tudnád végre elaltattatni az öreg és buta macskádat? :)
csak úgy....
@Horizont: szerintem a rizikós tibink von shikari,imátkozni is fog érettünk és a türelmünkért! :)
kereső
@csak úgy...: Azt elhiszem. Egy nagy gond van, nem ismered a magyar választókat. Ill. ismered a fideSS-éit. De az ellenzéki ollan, hogy a kákán is csomót keres, tényleg- mert nem birka. Megmondom őszintén mostanság nálam nem MZP veri ki sokszor a biztositékot, hanem mind a hat párt. Mert volt egy előválasztás- tiszta viszonyokkal deklarált. Ehhez képest most ott tartunk, hogy zsarolásnak engedve úgyszólván felül irják az előválasztás eredményeit. Valahol út közben elveszett a szavazó. Na, majd meglátjuk. És igen, most is tartom, hogy aki ma Magyarországon miniszterelnöknek jelentkezik az vegye már a fáradtságot, hogy fogalmazzon tisztán, érthetően és egyértelműen, amit nem lehet kiforgatni, manipulálni. Mert aki szándékosan ezt teszi, és folyamatosan az egyéb galádságra is képes. Köszi, de ebből elegem van - ezt a fideSS műveli magas fokon immár 2002 óta.
kereső
@csak úgy...: És még csak annyit: tudod mit mondanak mifelénk az alvégen? Ha felkötötte a kolompot akkor zörgesse. És Ő vállalta, Ő jelentkezett be- akkor nincs fáradtság, nincs családra hivatkozás.
ómió
Maki efftárs ezt is meghazudta nekünk!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.