A Telex megkérdezte, mire is gondolt pontosan. 

Márki-Zay Péter megmagyarázta! A fideszes kiváltságokra utalt, amikor Orbán grazi magánklinika útjairól írt

Márki-Zay Péter egy szombati videóban Orbán Viktor grazi magánklinikán tett látogatásairól beszélt, mindenféle konkrét bizonyíték nélkül. 

A Telex vasárnap megkérdezte, hogy van-e bármi konkrét bizonyítéka arról, hogy Orbán Viktor Grazban járt volna, és ha igen, akkor árulja el, milyen információk birtokában van.

Márki-Zay szerint Orbán Viktor

„egészségügyi állapotára és orvosi kezeléseire vonatkozó információk a törvény által védett személyes adatok. Ebben a tekintetben őt azonos jogok illetik meg minden magyar állampolgárral”.

Márki-Zay ezzel arra utalt, hogy a miniszterelnök "a fideszes kiváltságosok vezetőjeként megengedheti magának, hogy a világ bármelyik magánklinikáján kezeltesse magát Graztól Marbelláig, ahogy azt is, hogy magánrepülővel focimeccsekre járjon."

Forrás: Telex.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez egész addig kellene, hogy magánügy legyen, amíg rá nem bíznak egy országot.
Ha elmebeteg vagy, villamosvezető sem lehetsz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@kereső: bocs,-ebböl nem mindent neked szántam, de nálad tört el nálam a bilifüle..
csak úgy....
@Horizont: nem tudnád végre elaltattatni az öreg és buta macskádat? :)
csak úgy....
@Horizont: szerintem a rizikós tibink von shikari,imátkozni is fog érettünk és a türelmünkért! :)
kereső
@csak úgy...: Azt elhiszem. Egy nagy gond van, nem ismered a magyar választókat. Ill. ismered a fideSS-éit. De az ellenzéki ollan, hogy a kákán is csomót keres, tényleg- mert nem birka. Megmondom őszintén mostanság nálam nem MZP veri ki sokszor a biztositékot, hanem mind a hat párt. Mert volt egy előválasztás- tiszta viszonyokkal deklarált. Ehhez képest most ott tartunk, hogy zsarolásnak engedve úgyszólván felül irják az előválasztás eredményeit. Valahol út közben elveszett a szavazó. Na, majd meglátjuk. És igen, most is tartom, hogy aki ma Magyarországon miniszterelnöknek jelentkezik az vegye már a fáradtságot, hogy fogalmazzon tisztán, érthetően és egyértelműen, amit nem lehet kiforgatni, manipulálni. Mert aki szándékosan ezt teszi, és folyamatosan az egyéb galádságra is képes. Köszi, de ebből elegem van - ezt a fideSS műveli magas fokon immár 2002 óta.
kereső
@csak úgy...: És még csak annyit: tudod mit mondanak mifelénk az alvégen? Ha felkötötte a kolompot akkor zörgesse. És Ő vállalta, Ő jelentkezett be- akkor nincs fáradtság, nincs családra hivatkozás.
ómió
Maki efftárs ezt is meghazudta nekünk!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.