„Bajtársaink igényei szerint, már levehető ujjú mellénnyel, övvel, opcionális zsebekkel és kívülről betehető térdprotektorokkal érkeznek a mentők új munkaruhái” – írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat (OMSZ), amely egy videóban mutatja meg, hogyan néznek ki az új munkaruhák.

Szexuálisan túlfűtött videóval rukkoltak elő a magyar mentősök – sokan felháborodtak miatta

Fotó: Facebook

A videón négy irodista nő unatkozik az íróasztalánál, amikor belép egy sportos mentős férfi, hogy felpróbálja az új ruhákat, majd olyan jelenetek következnek, amelyek közvetlenül utalnak a szexualitásra – olvasható a Telex cikkében.

A valószínűleg túlfűtöttnek szánt, mégis inkább érthetetlen videó alatti kommentek változatosak, sokaknak tetszik, és dicsérik a marketingeseket a nagy ötletért, mások viszont kifejezetten felháborodtak a mentősök tárgyiasítása miatt.

„Full szekunder szégyen! Miért kell bárki testét tárgyként kezelni 2022-ben??? Semmi nem jut eszünkbe, nyúljunk a szexualizáció témakörébe, csak most kivételesen nem nőket, hanem palikat tárgyiasítanak”

– írja az egyik kommentelő.

Forrás: telex.hu

Cikk- és címlapkép: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@csak úgy...: Egyszer kérdezz már valami olyat, aminek értelme is van. Tényleg csak egyszer...
Málna
@Emmersson71: Igen. Teljesen. És még nyugodt is.:-)
Nessy
Mi volt ebben a videóban a "túlfűtött szexualizmus"? Amikor a celebek a formás feneküket, vagy a bikini felsőbe nem férő kebleiket teszik közszemlére, akkor az urak a képernyő előtt csurgatják a nyálukat! Ők nem reklamálnak. Nagyon sok reklámban csinos, hol felöltözött, hol lengén öltözött nőkkel lehet találkozni.
Emmersson71
@Málna: Na, akkor végre felborzoltad az albínó mókus bundáját, nyanya :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.