Újra bevezetnék a vizitdíjat, ha a Gyurcsány vezette baloldal kerülne hatalomra – jelentette ki a Fidelitas elnöke a szervezet Facebook-oldalára szerdán feltöltött videóban.

Fidelitás: a baloldal ismét bevezetné a vizitdíjat

MTI/MTI Fotószerkesztőség/Koszticsák Szilárd

Illés Boglárka azt mondta: Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje amerikai mintára a betegekkel közvetlenül fizettetné meg az egészségügyi ellátás díját,

"ahogy annak idején a főnöke, Gyurcsány Ferenc is tette".

Forrás: atv.hu

Címlapkép: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Koszticsák Szilárd

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Inkább az, mint a tesztelésért kifizetett 20 ezer forint.
De, ha erről is szólnál valamit leánka: Ujhelyi EP képviselőnek az Európai bizottságtól kell kikérnie a magyar kormány elszámolását a megkapott 900 milliós támogatásról( ingyenes tesztelésre adta az eu), mert a magyar kormány nem válaszolt. Azért vannak információk, hova is tünt el ez a pénz is:
"A képviselő összegyűjtötte azokat az információkat, amelyek szerinte már eddig is arra utalnak, hogy kormányközeli cégek és személyek gazdagodtak a tesztelésre biztosított uniós pénzekkel. A következőket említette meg:

Egy eredendően thaimasszázs-szolgáltató cég rövid idő alatt közel kétmilliárdos árbevételű vállalkozássá vált az Országos Kórházi Főigazgatósággal kötött antigén-tesztekről szóló szerződésnek köszönhetően. Ebben a cégben volt fideszes képviselő és egykori államtitkár is érdekelt volt.
Az Országos Kórházi Főigazgatóság egy olyan cégtől is rendelt 3,1 milliárd forint értékben gyorsteszteket, amelyet a Fidesz egykori ferencvárosi frakcióvezetője mindössze a szerződéskötést megelőző hónapokban alapított. Sőt, a fideszes politikus az ügylet után gyorsan eladta a céget egy borsodi faluban élő huszonéves fiatalnak.
A kormány először, még 2020-ban 9,6 milliárd forint értékben vásárolt Covid-teszteket, de már az akkori beszállítócégek között is voltak olyanok, amelyek alapvetően ingatlanértékesítéssel foglalkoztak, vagy épp az Orbán-kormánynak fontos azeri ügyekben tűntek fel korábban.
Mészáros Lőrinc tudhatóan legalább két olyan cégben is érdekelt – az egyikben egy hévízi fideszes képviselővel –, amelyek az elmúlt időszakban milliárdos árbevételt könyveltek el, többek között fellendülő Covid-tesztelési szolgáltatásuknak köszönhetően."

Nem csodálkozom, hogy az operativ törzs dokumentumait titkositották 10 évre, bár gyanitani lehetett, hogy még ezt is ellopták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@KisTehen: 13:17 Nem beszél másról, mint bodóné, mikor a bor árát kélrték tőle. Maradj a témánál- vagy fejezd be a süketelést.l
simmering73
@KisTehen: 13:17 Bakker, rohamosan felejted a magyar nyelvet. Elfelejtetted bevenni a déli gyógyszered? Gyagyás Marha.
csak úgy....
@KisTehen: toszod boci,te ebböl tartod el a családod? -shikarinak sem sikerült, ezért is lett rizikó..
csak úgy....
@KisTehen: ez az ütödött libsizésetek,nem megy még az agyatokra?
ti szoktatok egyeltalán gondolkodni,vagy csak nyomátjátok a fideszes süketet?
vacsi
@Horizont: Mint tudjuk, tetszések és pofonok ...
Macskaszem
Orbán már bevezette. Vagy elmész magánorvoshoz 30 ezerért, vagy megpusztulsz, mire az államiban rád kerül a sor. Ébresztő fideszköcsögök, a gazdátok éppen magánosítja az egészségügyet, csak ő suttyomba csinálja, nem beszél róla, ezért az 1 bites birkák észre sem veszik. Ahogy sok minden mást sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.