„Lehet szórakozni a csirkefarháton, csak hát az emberek több mint 20 százalékának ez az egyetlen húsétele. És nekik bizony néhány forint is számít” – írta közösségi oldalára Szalai Erzsébet.

Kiosztotta a farháton nevetgélőket a baloldali szociológus

Fotó: pixabay.com

A szociológus posztja szerint ez majd a választási eredményeken is látszódni fog – írja az atv.hu

„Ha lehet kérni, kicsit több empátiát az ellenzék részéről, különösen a baloldalon. Farhátozás helyett az emberek számára is érthető szociális üzenetek és ígéretek kellenének, nem pedig a szegényeken való gúnyolódás”

– áll a bejegyzésben.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: pixabay.com

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Senki nem gúnyolódik a szegényeken, éppen csak megvetést és utálatot érez az ember azért, hogy annyira lerabolta a maffia az országot, olyan nyomorban tartja az embereket, hogy már az is politikai kérdés, hogy a csirkefarhátnak mennyi legyen az ára.
Miféle szociológus az, aki ennyit sem érez a néplélekből?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
Mi meg kiosztottuk őt! Lehet a kommenteket elolvasni. Nem teszi ki a hölgy az ablakba...
Sámannus
A nadsád lemaradt a lényegről kegyedet röhögik ki. Nem a nyomorgókat. Korszakos idióták veszik körbe ezt a kretén rendszert és védik a mocskolódását a hazudozását, és a nyomorba toloncolt ország háromnegyedével szórakozik a disznófejű nagyúr. Az nem zavarja. Választáskor a kukákhoz zavarják az embereket nem az urnákhoz
ómió
Hát, már az övéit se ismeri? Pedig csak háromszoros árat szeretnének érte fizetni!
Nyírfa
@Sámannus: tegnap, 21.05

De jót írtál!
kereső
Kedves Szalai Erzsébet! Nem a "szegény a szégyen", hanem a szegénység a szégyen. És a gúnyolódás éppen nem a szegénynek szólt, hanem az orbáni "jajj de fasza ország vagyunk", meg száguldunk, - és akkor a kormány a szegénység "jelképét" a csirke far-hátot hozza ide ennek igazolására. Ha Önt nem háboritja fel ez a szégyenteljes cselekedet, akkor Ön nem szociológus.Éppen a regnáló hatalom űz gúnyt a szegényekből ezzel az árbefagyasztással. Csodálkozom, hogy nem érti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.